Το συγκινητικό μήνυμα του Κανάκη για τον χαμό του Γιάννη Ραπτόπουλου

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Ραπτόπουλος (πρόεδρος και ιδρυτής της «Express Service»), που «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών ήταν στενοί φίλοι.

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ραπτόπουλου, πρoέδρου και ιδρυτή της «Express Service», σε ηλικία 78 ετών «βύθισε» στη θλίψη και τον Αντώνη Κανάκη, με τον γνωστό παρουσιαστή να αποχαιρετά τον φίλο του με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Οι δύο άνδρες ήταν πολύ καλοί

φίλοι και ο Αντώνης Κανάκης έγραψε, κάτω από τη φωτογραφία του εκλιπόντος που δημοσίευσε: «Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε από το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ό,τι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος.

Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος. Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου. Έφυγε σήμερα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα