Υποβρύχιο Titan: Έτσι πέρασαν τα τελευταία λεπτά ζωής τους

Οι επιβάτες του μοιραίου υποβρυχίου Titan πιθανότατα πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές στο απόλυτο σκοτάδι, ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική.

Οι πέντε επιβάτες του μοιραίου υποβρυχίου Titan πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές ακούγοντας μουσική στο απόλυτο σκοτάδι, βλέποντας βιοφωσφορίζοντα πλάσματα στα βάθη της θάλασσας, αποκάλυψε η σύζυγος ενός θύματος. Άρχισαν την κατάδυσή τους προς τα συντρίμμια του Τιτανικού στις 8 το πρωί της 18ης Ιουνίου.

Μία ώρα και 45 λεπτά μετά την κατάδυση, στις 9.45 π.μ., χάθηκε η επαφή με το μητρικό σκάφος.

{https://twitter.com/nypost/status/1675598988546916353?s=20}

Οι τραγικές λεπτομέρειες για τα τελευταία λεπτά ζωής των επιβατών ήρθαν στην επιφάνεια καθώς η σύζυγος και η μητέρα του μοιραίου πατέρα-γιου Shahzada και Suleman Dawood αφηγήθηκε στους New York Times πως το ταξίδι ήταν το αποκορύφωμα της εμμονής της οικογένειας με το 111 ετών ναυάγιο, το οποίο είχε εξάψει τη φαντασία τους όταν επισκέφθηκαν ένα έκθεμα του Τιτανικού στη Σιγκαπούρη το 2012.

Η Κριστίν είπε ότι τότε έπεσε πάνω σε μια διαφήμιση της OceanGate που πρόσφερε ταξίδια στο ναυάγιο. Υποτίθεται ότι θα συνόδευε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, αλλά ο 19χρονος γιος τους κατέληξε να πάρει τη θέση της, επειδή η αρχική εκδρομή του ζευγαριού καθυστέρησε λόγω της πανδημίας και, πλέον, το αγόρι ήταν αρκετά μεγάλο για να πάει.

{https://twitter.com/nytimes/status/1675495817539469312?s=20}

#ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ #ΤΙΤΑΝ #ΜΟΥΣΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα