Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Η μεγάλη μέρα για τους φαν του Star Wars έφτασε καθώς σήμερα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη ταινία της νέας τριλογίας, το “The Last Jedi”. Η επιστροφή του Λουκ Σκάιγουοκερ είναι γεγονός, η Ρέι , ο Κάιλο Ρεν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας αναμένεται να μας καθηλώσουν.

Στη σκιά του Star

Wars κάνουν πρεμιέρα μία ταινία κινουμένων σχεδίων και μία καθαρά χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ο σκηνοθέτης blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!! Προϊστορικά Εγκλήματα», Αλέν Σαμπά, επιστρέφει με ένα μαγικό, κωμικό φιλμ… στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το Santa & Cie.

Τέλος πρεμιέρα κάνει η ταινία κινουμένων σχεδίων Coco με πρωταγωνιστή τον Μιγκέλ που ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός, ωστόσο στην οικογένεια του υπάρχει μια μυστηριώδης απαγόρευση για τη μουσική.

Star Wars: The Last Jedi - Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στο «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Σενάριο: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Ηθοποιοί: ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ, ΝΤΟΜΧΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΚΑΡΙ ΦΙΣΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΚΑ, ΓΚΟΥΕΝΤΕΛΙΝ ΚΡΙΣΤΙ, ΚΕΛΙ ΜΑΡΙ ΤΡΑΝ

Διάρκεια: 150 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Santa & Cie - Χριστούγεννα & ΣΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο σκηνοθέτης blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!! Προϊστορικά Εγκλήματα», Αλέν Σαμπά, επιστρέφει με ένα μαγικό, κωμικό φιλμ… στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άγιου Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα!

Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα, ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άγιος Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει τη λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΝ ΣΑΜΠΑ

Σενάριο: ΑΛΕΝ ΣΑΜΠΑ, ΓΚΟΛΣΙΦΤΕ ΦΑΡΑΧΑΝΙ & ΠΙΟ ΜΑΡΜΑΪ

Ηθοποιοί: ΑΛΕΝ ΣΑΜΠΑ, ΟΝΤΡΕΙ ΤΟΤΟΥ, ΠΙΟ ΜΑΡΜΑΙ, ΓΚΟΛΣΙΦΤΕ ΦΑΡΑΧΑΝΙ, ΜΠΡΟΥΝΟ ΣΑΝΤΣΕΣ, ΛΟΥΙΖ ΣΑΜΠΑ, ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΑΡΣΕ, ΓΚΡΕΚΓΚΟΥΑΡ ΛΟΥΝΤΙ

Στα ελληνικά: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ,ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ

Διάρκεια: 92 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΑΙΔΙΚΗ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

COCO

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Λ. ΑΝΚΡΙΤΣ & Α. ΜΟΛΙΝΑ

Σενάριο: ΛΙ ΑΝΚΡΙΤΣ & ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΑΤΖ

Ηθοποιοί: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ

Διάρκεια: 127 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα