H διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΑΣΑ στις εργασίες της 47ης Γενικής Συνέλευσης της EMTA

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κα Ίριδα Αντωνοπούλου συμμετείχε στις εργασίες της 47ης Γενικής Συνέλευσης της European Metropolitan Transport Authorities (EMTA), η οποία διενεργήθηκε στη Λισαβόνα, στις 4-6 Μαΐου.

Η ΕΜΤΑ αποτελεί την «Ένωση Ευρωπαϊκών Μητροπολιτικών

Αρχών Μεταφορών», όπου προάγει το διάλογο, την ανταλλαγή πληροφοριών, τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών επί θεμάτων που αφορούν σχεδιασμό, την οργάνωση και τις πολιτικές ανάπτυξης, μεταξύ των δημόσιων φορέων παροχής αστικών συγκοινωνιών που δραστηριοποιούνται στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις και μητροπολιτικές περιοχές.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, συμμετείχε και η ΟΣΕΘ ΑΕ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Τόσκα, η οποία είναι μέλος της ένωσης από το 2019.

Από τις εργασίες, προέκυψε ότι όλοι οι φορείς μοιράζονται τις ίδιες σύγχρονες προκλήσεις, όπως η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, η ανάκαμψη των φορέων από τα περιοριστικά μέτρα της μετακίνησης λόγω Covid.

The post H διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΑΣΑ στις εργασίες της 47ης Γενικής Συνέλευσης της EMTA appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα