Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας, το 2023, σύμφωνα με τη Ferryscanner

Η πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ferryscanner, εν όψει της νέας σεζόν, έκανε τον ταξιδιωτικό απολογισμό της για το 2023, αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον όγκο των μετακινήσεων και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Περισσότερα από 860.000 ταξίδια πραγματοποιήθηκαν μέσα από την Ferryscanner την περασμένη χρόνια, με 640 πλοία να γεμίζουν από travellers που προέρχονταν από 181 χώρες του πλανήτη.

Οι ταξιδιώτες κατευθύνθηκαν σε 400 προορισμούς σε 25 χώρες, με πιο δημοφιλείς νησιά όπως η Μύκονος,

η Πάρος, η Νάξος, η Σαντορίνη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, αν αθροιστούν οι ημέρες διακοπών των ανθρώπων που προτίμησαν τη Ferryscanner, φθάνουν στις 127.661 ημέρες ή 349 χρόνια.

Επίσης, οι επιβάτες «κλείνουν» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τους μέσα από την πλατφόρμα, κατά μέσο όρο 25 ημέρες πριν το ταξίδι τους, ενώ τα 2,69 άτομα ανά κράτηση δηλώνουν πως συνήθως ταξιδεύουν με την παρέα ή την οικογένειά τους.

Τέλος, η εταιρεία εξυπηρέτησε πάνω από 380.000 αιτήματα πελατών τόσο στις Customer Support πλατφόρμες της όσο και στα social media με μέσο χρόνο αναμονής λίγο πάνω από 1 λεπτό.

Το άρθρο Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας, το 2023, σύμφωνα με τη Ferryscanner εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
oi-dimofilesteroi-aktoploikoi-proorismoi-tis-choras-to-2023-symfona-me-ti-ferryscanner.htm
Τυχαία Θέματα