Στην SABO η αναβάθμιση του εργοστασίου κεραμοποιίας της Cemacon στη Ρουμανία

Ο όμιλος SABO SA αναβάθμισε το κύριο εργοστάσιο της Cemacon, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κεραμοποιίας στη Ρουμανία.

Στόχος του έργου, ήταν η σημαντική αύξηση της παραγωγικής ικανότητας του εργοστασίου κεραμοποιίας και η αναβάθμιση της διαχείρισης νέων θερμομονωτικών μπλοκ.

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας τους, οι δυο εταιρείες μελέτησαν και εντόπισαν από κοινού τα πραγματικά σημεία συμφόρησης σε κάθε στάδιο παραγωγής, για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας

των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Με σκοπό τη βελτιστοποίηση λειτουργίας του εργοστασίου της Cemacon, η SABO ανέλαβε και υλοποίησε επιτυχώς μια σειρά εργασιών εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαγράμματος. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε αντικαταστάσεις των συμβατικών ραφιών ξηραντηρίου με ρομπότ μέγιστης χωρητικότητας, ενώ στο σύνολο του έργου χρησιμοποίησε σύγχρονες τεχνικές για την ταχύτερη παραγωγική διαδικασία.

Επιπλέον, πραγματοποίησε αναβαθμίσεις στη διαδικασία όπτησης, όπως επέκταση των φούρνων τούνελ και αντικατάσταση ανεμιστήρων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο υπάρχον σύστημα αυτόματης ρύθμισης κλιβάνου SABO. Τέλος, ενίσχυσε την ευελιξία στο σύστημα φόρτωσης του προϊόντος πάνω στο βαγόνι φούρνου.

Το άρθρο Στην SABO η αναβάθμιση του εργοστασίου κεραμοποιίας της Cemacon στη Ρουμανία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sabo-anelave-tin-anavathmisi-tou-ergostasiou-keramopoiias-tis-cemacon-sti-roumania.htm
Τυχαία Θέματα