Άνοδο εσόδων εκτιμά η μητρική Quest για την ACS. Σε λειτουργία το νέο κέντρο διαλογής στο Αιγάλεω

Στον απολογισμό του 2022 και στις εκτιμήσεις για το 2023 αναφέρθηκε χθες η διοίκηση της Quest κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Του Φώτη Φωτεινού 

Η Quest αποτελεί έναν όμιλο εταιρειών, με κύριες δραστηριότητες στην πληροφορική και την τεχνολογία, τις ταχυδρομικές υπηρεσίες και την ενέργεια.

Θυγατρική της Quest είναι η ACS,

η οποία – βάσει του κύκλου εργασιών – κατατάσσεται στην πρώτη θέση της αγοράς.

Σύμφωνα με τα όσα ελέχθησαν στη χθεσινή γενική συνέλευση, η εκτίμηση για την ACS αναφέρεται σε “θετικές προοπτικές”, με άνοδο κύκλου εργασιών και κερδών.  

Στο πρώτο τρίμηνο του έτους, η ACS παρουσίασε αύξηση στις πωλήσεις (+8,8%), στα 34,7 εκατ., η οποία συνοδεύτηκε από αύξηση της προ φόρων κερδοφορίας (+8,9%), στα 4,5 εκατ. και της καθαρής κερδοφορίας (+12,4%), στα 3,6 εκατ.

Κατά το 2022, τα έσοδα της ACS διαμορφώθηκαν σε 142 εκατ. (αύξηση 4,9% σε σχέση με το 2021), τα ΕΒΙΤDA διαμορφώθηκαν σε 22,6 εκατ. (υψηλότερα κατά 5,8% από το 2021), ενώ τα κέρδη προ φόρων (EBT) ανήλθαν σε 18,9 εκατ. (στα ίδια επίπεδα με το 2021).

Σημαντικά επιχειρησιακά οφέλη έχει η εταιρεία από τη λειτουργία του νέου κέντρου διαλογής στο Αιγάλεω.

Το νέο κέντρο διαλογής στο Αιγάλεω προσφέρει τριπλάσια δυναμικότητα διαλογής δεμάτων σε σχέση με πριν, βελτιώνοντας τους χρόνους εξυπηρέτησης / αποδοτικότητας.  

Γενικότερα, η ACS, όπως κάθε εταιρεία του κλάδου, εξαρτάται από τον ρυθμό ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το άρθρο Άνοδο εσόδων εκτιμά η μητρική Quest για την ACS. Σε λειτουργία το νέο κέντρο διαλογής στο Αιγάλεω εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
anodo-esodon-ektima-i-mitriki-quest-gia-tin-acs-se-leitourgia-to-neo-kentro-dialogis-sto-aigaleo.htm
Τυχαία Θέματα