Τη Θεσσαλονίκη με τη Βενετία συνδέει 2 φορές την εβδομάδα η AEGEAN

Μετά τη Βαρκελώνη, ένα ακόμη δρομολόγιο που συνδέει απευθείας το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη με τη Βενετία έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο της AEGEAN.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πρώτη άφιξη πτήσης από το αεροδρόμιο του «Μάρκο Πόλο» στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

πραγματοποιήθηκε χθες σε πανηγυρικό κλίμα με εντυπωσιακή αψίδα νερού να σχηματίζεται στον αεροδιάδρομο κατά την έλευση του αεροσκάφους.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία επιφύλασσε εκπλήξεις στους επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης και η Fraport κατά την αποβίβαση τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Βάσει του υφιστάμενου προγραμματισμού, το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται έως και το τέλος του καλοκαιριού (29 Αυγούστου), χωρίς να αποκλείεται βέβαια η παράτασή του, εφόσον εμφανίσει αυξημένη ζήτηση.

Hello Venice! Our direct flights from Thessaloniki to Venice have started and we can’t wait to travel you to the beautiful city of Venice! Enjoy a seamless travel experience directly from Thessaloniki!#aegeanairlines pic.twitter.com/8Sxus0CMHa

Aegean Airlines (@aegeanairlines) June 14, 2023

Οι προβλέψεις θέλουν τη μέση πληρότητα του νέου δρομολογίου να αγγίζει το 80%, ενώ θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Airbus 320neo.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις της AEGEAN θα αναχωρούν κάθε Τρίτη από Θεσσαλονίκη στις 15:20 (τοπική ώρα) με άφιξη στις 16:15 (τοπική ώρα) στη Βενετία και κάθε Σάββατο με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη 16:20 (τοπική ώρα) και άφιξη 17:15 (τοπική ώρα) στη Βενετία.

Ενώ, οι πτήσεις επιστροφής θα αναχωρούν κάθε Τρίτη στις 17:00 (τοπική ώρα) από τη Βενετία με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 19:50 (τοπική ώρα) και κάθε Σάββατο στις 18:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 20:50 (τοπική ώρα).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η AEGEAN αύξησε κατά 30% τις συνολικά προσφερόμενες θέσεις εξωτερικού της Θεσσαλονίκης στοχεύοντας να ξεπεράσει τη φετινή χρονιά τους 2,5 εκατομμύρια επιβάτες.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, «Η AEGEAN αναδεικνύει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης σε κόμβο υψηλής σημασίας για τις αερομεταφορές της χώρας, καθώς αυξάνει ολοένα και περισσότερο την απευθείας διασύνδεση της πόλης με διεθνείς και ελληνικούς προορισμούς».

Το άρθρο Τη Θεσσαλονίκη με τη Βενετία συνδέει 2 φορές την εβδομάδα η AEGEAN εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
tin-thessaloniki-me-tin-venetia-tha-syndeei-2-fores-tin-evdomada-i-aegean.htm
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Βενετία, AEGEAN,thessaloniki, venetia, AEGEAN