Χρυσό βραβείο στην LogisticsWay για το έργο στην Ευβοϊκή Ζύμη

Το χρυσό βραβείο απέσπασε η LogisticsWay στην κατηγορία “Top Export Supply Chain Consultant” στα Greek Exports Forum & Awards 2024, με το Project name Πλακούντες, Βελτιστοποίηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Ανάπτυξη Εξαγωγών στην εταιρεία Evoiki Zimi SA.

Με

την εφοδιαστική της αλυσίδα να αποτελεί τον πιο σημαντικό κρίκο της ανάπτυξης για την Ευβοϊκή Ζύμη, όπου εμπλέκονται διαδικασίες παραγωγής ετοίμων προϊόντων, κύκλωμα αγορών για την εισαγωγή εμπορευμάτων, βοηθητικών υλών και Α’ υλών, αποθήκευση και την διακίνηση των εμπορευμάτων της, η LogisticsWay ανέλαβε τον εντοπισμό των αδύνατων κρίκων της αλυσίδας εφοδιασμού και την δημιουργία κατάλληλων υποδομών για να βελτιωθούν οι  διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Αυτό μεταφράστηκε σε αύξηση της αποδοτικότητας κατά 15% (χαμηλότερες επενδύσεις σε πόρους για ένα αποτέλεσμα που σημαίνει λιγότερο κόστος) και της αποτελεσματικότητας ή ανταποκρισιμότητας κατά 12% (βαθμός επίτευξης π.χ. επίπεδο customer service) και η εταιρεία σήμερα να έχει επιτύχει να εξάγει σε 37 χώρες από όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων το Ιράκ, το Κατάρ, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Αυστραλία και φυσικά οι ΗΠΑ.

Στις κορυφαίες θέσεις των εξαγωγών βρίσκεται το φύλλο κρούστας, το φύλλο σφολιάτας, το κανταΐφι, τις στριφτόπιτες με τυρί και σπανάκι, αλλά και τη σειρά Γλυκά και Αγαπημένα. Ο τζίρος από τις εξαγωγές ανέρχεται στο 50% εκ του οποίου το 15% προέρχεται από την αγορά της Αμερικής, όπου συνεργάζεται με δύο πολύ μεγάλους εισαγωγείς στην δυτική και ανατολική Ακτή, αντίστοιχα.

Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και στην απόλυτη διατήρηση της σταθερής υψηλής ποιότητας και μοναδικής σπιτικής γεύσης των προϊόντων της, ετοιμάζεται να επενδύσει σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ. ανεβάζοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα περισσότερο την παραγωγική δύναμή τους.

Το άρθρο Χρυσό βραβείο στην LogisticsWay για το έργο στην Ευβοϊκή Ζύμη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
chryso-vraveio-stin-logisticsway-gia-to-ergo-stin-evvoiki-zymi.htm
Τυχαία Θέματα
Χρυσό, LogisticsWay, Ευβοϊκή Ζύμη,chryso, LogisticsWay, evvoiki zymi