Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την ίδρυση υδατοδρομίου στο λιμάνι των Ψαρών

Άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στο λιμάνι των Ψαρών για την κατασκευή των απαιτούμενων εγκαταστάσεων έλαβε η «Υδατοδρόμια Χίου Ψαρών & Οινουσσών Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία».

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη 

Την Υπουργική Απόφαση συνυπογράφουν οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Υποδομών & Μεταφορών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κάτοχος της άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου υποχρεούται στην τήρηση και εφαρμογή όσων αναφέρονται στον Τεχνικό Φάκελο, καθώς και στη

διασφάλιση συμβατότητας του συνόλου των κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου, με τον προβλεπόμενο στον τεχνικό φάκελο σχεδιασμό του υδατοδρομίου, όπως αυτός ειδικότερα αποτυπώνεται και περιγράφεται στους χάρτες (ναυτικός χάρτης της Υ.Υ.Π.Ν. και χάρτες της Γ.Υ.Σ.), το τοπογραφικό διάγραμμα, το εγχειρίδιο υδατοδρομίου και τα συνοδά αυτού σχέδια, που τηρούνται στο αρχείο του Τμήματος Εναερίων Μεταφορών (Τ.Ε.Μ.) της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Παράλληλα, οφείλει να τηρεί και να εφαρμόζει τους όρους και περιορισμούς της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) για την περιβαλλοντική αδειοδότηση υδατοδρομίου λιμένα Ψαρών, όπως κάθε φορά ισχύει.

Να σημειωθεί ότι, η άδεια ίδρυσης ανακαλείται αυτοδίκαια, εάν εντός πέντε ετών από τη χορήγησή της δεν έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας υδατοδρομίου.

Για να διαβάσετε τη σχετική ΚΥΑ, πατήστε ΕΔΩ

Το άρθρο Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την ίδρυση υδατοδρομίου στο λιμάνι των Ψαρών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ekdothike-i-kya-gia-tin-idrysi-ydatodromiou-sto-limani-ton-psaron.htm
Τυχαία Θέματα