Εκσυγχρονίζει την οργανωτική της δομή η K+N για περαιτέρω αποδοτικότητα και ανάπτυξη

Νέα διάρθρωση στις επιχειρηματικές και λειτουργικές μονάδες της επιχείρησης, με στόχο την περαιτέρω αποδοτικότητα και ανάπτυξη, από την Kuehne+Nagel International AG.

Όπως επισημαίνεται, «η νέα δομή θα επιτρέψει στις επιχειρηματικές και λειτουργικές μονάδες της K+N να ευθυγραμμίσουν τη στρατηγική τους σύμφωνα με τις ταχέως μεταβαλλόμενες εξελίξεις της αγοράς και να εφαρμόσουν επιχειρηματικές αποφάσεις ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη παγκόσμια συνέπεια και εγγύτητα με τους πελάτες».

Παράλληλα,

τονίζεται ότι, θα διακοπεί η περιφερειακή διάρθρωση και οι αρμοδιότητες θα ενσωματωθούν στις λειτουργείες του ομίλου Kuehne+Nagel, ανάλογα με την περίπτωση.

Σύμφωνα με τον δρ. Joerg Wolle, πρόεδρο της Kuehne+Nagel International AG,: «Ο όμιλος Kuehne+Nagel εξορθολογίζει την οργανωτική του δομή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περαιτέρω αποτελεσματικότητα, ώστε να είναι σε θέση να ενεργεί ακόμη ταχύτερα και πιο ευέλικτα σε ένα ολοένα και πιο δυναμικό παγκόσμιο εμπορικό περιβάλλον».

Το άρθρο Εκσυγχρονίζει την οργανωτική της δομή η K+N για περαιτέρω αποδοτικότητα και ανάπτυξη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
eksygchronizei-tin-organotiki-tis-domi-i-kn-stochos-i-peraitero-apodotikotita-kai-anaptyxi.htm
Τυχαία Θέματα