Η DHL Global Forwarding αρωγός της Κωνσταντινούπολης να καταστεί κορυφαίο logistics hub

Στην υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης προχώρησαν DHL Global Forwarding και Turkish Cargo, με στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητες της Κωνσταντινούπολης να γίνει κορυφαίος κόμβος logistics στον κόσμο.

Βάσει του Μνημονίου, η DHL Global Forwarding θα

αξιοποιήσει το SMARTIST, τη μεγάλη εγκατάσταση cargo της Turkish Cargo στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Το γεγονός αυτό θα αυξήσει σημαντικά την κίνηση του αεροπορικού φορτίου που διακινείται μέσω Κωνσταντινούπολης, ενώ ο συνδυασμός του διηπειρωτικού δικτύου air cargo της Turkish Cargo με τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα της Τουρκίας, θα επιτρέψουν στην DHL Global Forwarding να στηρίξει τις επιχειρησιακές δυνατότητες του αεροδρόμιου της Κωνσταντινούπολης.

Οι κ.κ. Thomas Mack, Global Head of Air Freight, DHL Global Forwarding και Turhan Özen, Chief Cargo Officer, Turkish Airlines.

«Η Τουρκία είναι γεωγραφικά σε θέση να λειτουργήσει ως κόμβος logistics για την Ευρώπη, την Ασία καθώς και την περιοχή ΜΕΑ και τις ΗΠΑ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εντείνουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Turkish Cargo, που δεν μας παρέχει μόνο χωρητικότητα αεροπορικού φορτίου, αλλά και υπερσύγχρονη υποδομή εφοδιαστικής για τη διεκπεραίωση των αεροπορικών εμπορευμάτων», σχολίασε ο Thomas Mack, Global Head of Air Freight της DHL Global Forwarding.

Από την πλευρά του, ο Chief Cargo Officer της Turkish Airlines, Turhan Özen είπε, «Η ενσωμάτωση του SMARTIST, του mega cargo hub μας, στο παγκόσμιο δίκτυο της DHL Global Forwarding θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του hub της Κωνσταντινούπολης. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει επίσης να προσφέρουμε πιο αποτελεσματική, παραγωγική και αδιάλειπτη υπηρεσία air cargo στους πελάτες μας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, Turkish Cargo και DHL θα συνεχίσουν να διερευνούν νέους τομείς συνεργασίας και να εμβαθύνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους στο μέλλον.

Το άρθρο Η DHL Global Forwarding αρωγός της Κωνσταντινούπολης να καταστεί κορυφαίο logistics hub εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα