Η K+N εξαγοράζει την Morgan Cargo, ενισχύει τη θέση της στα logistics ευπαθών προϊόντων

Η Kuehne+Nagel υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση της Morgan Cargo, που δραστηριοποιείται σε Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο και Κένυα.

Το κλείσιμο της συναλλαγής αναμένεται κατά το γ΄ τρίμηνο του 2023, καθώς υπόκειται σε συνήθεις όρους κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένης της εκκαθάρισης από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου των συγχωνεύσεων.

Κατά τη διάρκεια του 2022 η εταιρεία διαχειρίστηκε πάνω από 40.000 τόνους αεροπορικώς μεταφερόμενων εμπορευματικών και

περισσότερα από 20.000 TEU εμπορευμάτων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο πάροχο logistics, «Η απόκτηση της Morgan Cargo συμπληρώνει ιδανικά την προσφορά υπηρεσιών logistics της Kuehne+Nagel, ενώ βελτιώνει τη συνδεσιμότητα για πελάτες από και προς τη Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κένυα, η οποία περιλαμβάνει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας».

Όπως δήλωσε ο Yngve Ruud, μέλος του ΔΣ της Kuehne+Nagel, υπεύθυνος για το τμήμα Air Logistics,: «Με τη Morgan Cargo, αποκτούμε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών logistics προς όφελος των πελατών μας. Η επέκταση σε αγορές μεγάλης ανάπτυξης, όπως η Αφρική, συνδέεται σαφώς με το “Roadmap 2026” και ενισχύει τη δέσμευσή μας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Δραστηριοποιούμαστε στην Αφρική για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η εξαγορά είναι μια ιδανική προσθήκη στην περιφερειακή μας παρουσία».

Από την πλευρά του, ο Schalk Bruwer, διευθύνων σύμβουλος της Morgan Cargo, πρόσθεσε: «Θέλαμε να επεκτείνουμε την επιτυχημένη οικογενειακή μας επιχείρηση και εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να γίνουμε μέρος ενός από τους παγκόσμιους ηγέτες στα logistics. Αυτή η νέα εξέλιξη θα προσφέρει μεγαλύτερες ευκαιρίες στους πελάτες μας όσον αφορά την παγκόσμια εμβέλεια και θα επιτρέψει στην ομάδα μας να προχωρήσει την πορεία της πέρα από το πεδίο που ήταν προηγουμένως δυνατό. Η Morgan Cargo είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που γίνεται μέλος της Kuehne+Nagel».

Το άρθρο Η K+N εξαγοράζει την Morgan Cargo, ενισχύει τη θέση της στα logistics ευπαθών προϊόντων εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-kn-exagorazei-tin-morgan-cargo-enischyei-ti-thesi-tis-sta-logistics-efpathon-proionton.htm
Τυχαία Θέματα