Η MSC εξαγόρασε την ιταλική εταιρεία ρυμούλκησης Rimorchiatori Mediterranei

Ο ελβετικός ναυτιλιακός κολοσσός Mediterranean Shipping Company (MSC) εξαγόρασε το 100% της ιταλικής εταιρείας ρυμούλκησης Rimorchiatori Mediterranei.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί από τη Rimorchiatori Riuniti και ένα fund που διαχειρίζεται το τμήμα Επενδύσεων Υποδομής της DWS.

Να σημειωθεί ότι, η Rimorchiatori Mediterranei δραστηριοποιείται, επί του παρόντος, στην Ιταλία, τη Μάλτα, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τη Νορβηγία, την Ελλάδα

και την Κολομβία.

Η MSC τόνισε ότι η ολοκλήρωση της εξαγοράς εξαρτάται από την απαραίτητη έγκριση των αρμόδιων Ρυθμιστικών Αρχών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η τιμή της συναλλαγής.

«Με αυτή τη συναλλαγή, η MSC συνεχίζει να επιβεβαιώνει την προθυμία της να βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας ρυμούλκησης σε όλες τις δραστηριότητες της Rimorchiatori Mediterranei», σύμφωνα με την ελβετική ναυτιλιακή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να γίνουμε μέρος της επόμενης φάσης για ανάπτυξη και βελτίωση στο Rimorchiatori Mediterranei και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την επιχείρηση…», δήλωσε ο Diego Aponte, πρόεδρος της MSC.

«Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό της στη ναυτιλία και τις λιμενικές λειτουργίες, πιστεύουμε ότι η MSC θα είναι ο ιδανικός επενδυτής για να συνοδεύσει τη Rimorchiatori Mediterranei στο επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξής της», πρόσθεσε ο Gregorio Gavarone, εκτελεστικός πρόεδρος της Rimorchiatori Riuniti.

The post Η MSC εξαγόρασε την ιταλική εταιρεία ρυμούλκησης Rimorchiatori Mediterranei appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα