Η ανακοίνωση της ΟΣΜΕ για την απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

Ανακοίνωση για την 24ωρη πανελλαδική απεργία, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, εξέδωσε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ).

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σχετική ανακοίνωση «Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), όπως έχει δηλώσει και υποσχεθεί, θα βρίσκεται και θα είναι παρούσα, σε κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας, σε κάθε εκδήλωση απότισης φόρου

τιμής στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, στους νεκρούς του ολοκαυτώματος του σιδηρόδρομου.

Έχουμε χρέος απέναντι στα θύματα του ανάλγητου Κράτους, της διαπλοκής και των πολλαπλών συμφερόντων, να είμαστε παρόντες σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του στυγερού αυτού εγκλήματος, σε κάθε προσπάθεια, ώστε η θυσία αυτών των ανθρώπων να μην ξεχαστεί ποτέ».

Παράλληλα, τονίζεται ότι «στις 28 Φλεβάρη 2024 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στο σιδηρόδρομο, ένας ολόκληρος χρόνος από το φρικτό έγκλημα των Τεμπών.

Την ημέρας αυτής της θλιβερής επετείου, οι εργαζόμενοι στις επιβατικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους, θα είναι στο δρόμο, στο δρόμο του αγώνα, στο δρόμο ανάδειξης της προσπάθειας συσκότισης, απόκρυψης της αλήθειας και αλλοίωσης της πραγματικότητας, ανάδειξης των προσπαθειών συγκάλυψης των αιτιών της τραγωδίας, στο δρόμο ανάδειξης όλων των ζητημάτων τα οποία άπτονται της ασφάλειας στη συγκοινωνία, της ασφάλειας στη μεταφορά».

Καταλήγοντας, η ΟΣΜΕ καλεί τα συνδικάτα μέλη της ,τους εργαζομένους στις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές «σε συστράτευση και καθολική συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, την οποία αποφάσισαν και κήρυξαν για όλους τους προαναφερόμενους λόγους για τις 28 Φλεβάρη 2024, τα αρμόδια όργανά μας».

Το άρθρο Η ανακοίνωση της ΟΣΜΕ για την απεργία της 28ης Φεβρουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-anakoinosi-tis-osme-gia-tin-apergia-tis-28is-fevrouariou.htm
Τυχαία Θέματα