Η Π. Χρυσανθακοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Optibus σε Ελλάδα – Κύπρο στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022

Ποιες είναι οι σύγχρονες τάσεις στην αστική κινητικότητα; Ποια είναι η πρόταση της Optibus;

Η Πηνελόπη Χρυσανθακοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου της Optibus, συμμετέχει στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου

στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων.

Η κα. Χρυσανθακοπούλου θα μετάσχει την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 15.15, στο πάνελ για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αστική κινητικότητα, στο οποίο θα μιλήσουν ο Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο Ιωάννης Γκόλιας, Πρόεδρος ΟΑΣΑ, o Στέφανος Αγιάσογλου, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΥ, ο Χαράλαμπος Δαμάσκος, Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑΣΥ και ο Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ.

Για την εγγραφή σας, καλείστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itc2022.gr και στη συνέχεια, να μεταφερθείτε στην ενότητα «Εγγραφές».

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε απευθείας την εγγραφή σας στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών τις δυο ημέρες του Συνεδρίου.

The post Η Π. Χρυσανθακοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Optibus σε Ελλάδα – Κύπρο στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα