Οι… αιχμές της SKY express από την Κύπρο

Στην Κύπρο διεξήχθη χθες η ονοματοδοσία του πρώτου Airbus Α321neo της SKY express. Η αεροπορική, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιωάννη Γρύλου, έδωσε το όνομα «Κύπρος» στο αεροσκάφος.

Η εκδήλωση διεξήχθη στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, παρουσία του Κύπριου προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην εταιρεία.

«Η

Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει ενεργά τον κλάδο των αερομεταφορών που για μας ως μια νησιωτική χώρα, είναι απαραίτητος και κρίσιμος τομέας για την οικονομία, αλλά και την κοινωνία.

Η διασφάλιση, εξάλλου, καλής αεροπορικής σύνδεσης για τη χώρα μας, αποτελεί προτεραιότητα για τις εκάστοτε κυπριακές κυβερνήσεις», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ιωάννης Γρύλος, ιδρυτής & πρόεδρος του Ομίλου IOGR, ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, διευθύνων σύμβουλος της SKY express και o εμπορικός διευθυντής, Γεράσιμος Σκαλτσάς παρουσίασαν, σε εκπροσώπους του Τύπου, τα αποτελέσματα του 2023 της εταιρείας και μοιράστηκαν τις εκτιμήσεις για το 2024.

Ορισμένες από τις δηλώσεις τους θα μπορούσε κάποιος να τις χαρακτηρίσει ως «μηνύματα» ή «αιχμές».

Συγκεκριμένα:

Α. «Ο καταναλωτής θα ψάχνει με ποιο κινητήρα θα πετάει. Η επιλογή μας επιβεβαιώθηκε. Οι κινητήρες CFM είναι μεν ακριβότεροι, αλλά συγχρόνως καταναλώνουν 20% λιγότερο καύσιμο, άρα παράγουμε λιγότερους ρύπους. Εμείς δεν έχουμε επιχορηγηθεί για τους ρύπους, όπως ο ανταγωνισμός», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γρύλος.

Β. «Εμείς συνεχίζουμε στο μονοπάτι που ξεκινήσαμε. Ανακοινώνουμε τα νέα δρομολόγια, τη στιγμή που είμαστε έτοιμοι να τα υλοποιήσουμε, δεν ακυρώνουμε δρομολόγια που έχουμε ανακοινώσει», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ηλιάκης.

Το άρθρο Οι… αιχμές της SKY express από την Κύπρο εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
oi-aichmes-tis-sky-express-apo-tin-kypro.htm
Τυχαία Θέματα