Παραδίδεται την 1 Μαΐου αποκατεστημένος ο δρόμος Επιδαύρου – Καλλονής

Σε πλήρη λειτουργικότητα θα παραδοθεί την 1 Μαΐου στους οδηγούς το τμήμα του επαρχιακού δικτύου Επιδαύρου – Καλλονής, το οποίο είχε καταστραφεί από την κακοκαιρία “Daniel” τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Στην πρώτη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στις αρχές Μαρτίου, είχα δεσμευτεί ρητώς ότι θα γίνει ό,τι είναι τεχνικά δυνατό, ώστε ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής πριν από το Πάσχα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος,

γιατί και αυτή η δέσμευση έγινε πραγματικότητα. Το είπαμε, το κάναμε. Μιλάμε με έργα, που υλοποιούνται, που ολοκληρώνονται. Προχωράμε μπροστά. Ανοίγουμε νέους δρόμους. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας.

Προφανώς έχουμε και άλλα ζητήματα να λύσουμε στην ευρύτερη περιοχή, καθώς στόχος μας είναι -κάθε φορά- να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να έχουμε πάρει, από πριν, όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μη γίνουμε ξανά θεατές στην ίδια κατάσταση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο. Τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, τον ανάδοχο αλλά και τις δημοτικές αρχές, οι οποίες συνεργάστηκαν πλήρως, ώστε να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και -το βασικότερο- ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία του πολίτη.

Όλα όσα δεσμευόμαστε, είμαστε σε θέση να τα υλοποιούμε. Αυτό είναι ένα δόγμα της νέας περιφερειακής αρχής, το οποίο θα μας συνοδεύει τα επόμενα χρόνια. Είμαστε παρόντες σε κάθε γειτονιά για να μπορούμε να παράγουμε έργο. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Περιφερειάρχης είχε πραγματοποιήσει αυτοψία στο συγκεκριμένο σημείο στις 7 Ιανουαρίου, αναγγέλλοντας τη λήψη άμεσων πρωτοβουλιών για την επίλυση του προβλήματος, μετά τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις -όπως χαρακτηριστικά είχε σημειώσει- περίπου τεσσάρων μηνών.

Την επόμενη ημέρα υποβλήθηκε το Τεχνικό Δελτίο Πράξης για την ένταξη του έργου αποκατάστασης στο ΤΠΑ του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού, τον ορισμό του αναδόχου, την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την παράδοση του έργου περαιώθηκαν στο ελάχιστο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

Το άρθρο Παραδίδεται την 1 Μαΐου αποκατεστημένος ο δρόμος Επιδαύρου – Καλλονής εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
paradidetai-tin-1-maou-apokatestimenos-o-dromos-epidavrou--kallonis.htm
Τυχαία Θέματα