Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τις προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Ισπανίας στις υποδομές μεταφορών

Οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας στον τομέα των υποδομών μεταφορών συζητήθηκαν στην “Ημερίδα: Υποδομές Σιδηροδρομικών Μεταφορών στην Ελλάδα” που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 20 Μαρτίου στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η ημερίδα των Υποδομών Μεταφορών στην Ελλάδα διοργανώθηκε

με πρωτοβουλία του Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα σε συνεργασία με την ICEX Spain Export and Investment και την MAFEX Spanish Rail Industry, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανώτερα στελέχη που εκπροσωπούν 9 ισπανικές εταιρείες ταξίδεψαν στην Αθήνα για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των έργων των σιδηροδρομικών μεταφορών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με στόχο την ενίσχυση της διμερούς επιχειρηματικής συνεργασίας και την προσφορά συμπληρωματικών λύσεων σε εταιρείες και τοπικές αρχές.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του πρωινού, εκπρόσωποι των ελληνικών αρχών έκαναν διάφορες παρουσιάσεις στις ισπανικές και τοπικές εταιρείες που ήταν παρούσες στην εκδήλωση.

Από την ελληνική πλευρά παρουσιάστηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του ΟΣΕ, της ΡΑΣ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και της ΣΤΑΣΥ.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχουσες ισπανικές εταιρείες παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους: CAF, IDOM, INDRA, INECO, MIERES RAIL, SENER, S&P KRUGER, THALES GTS TRANSPORTATION SPAIN, ZITRÓN.

Το απόγευμα, η ημέρα ολοκληρώθηκε με έναν γύρο 100 διμερών συναντήσεων (Β2Β) ισπανικών εταιρειών με τοπικές ελληνικές εταιρείες και εκπροσώπους του κλάδου.

Το άρθρο Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τις προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Ισπανίας στις υποδομές μεταφορών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
pragmatopoiithike-imerida-gia-tis-prooptikes-synergasias-elladas--ispanias-stis-ypodomes-metaforon.htm
Τυχαία Θέματα