Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΔ. Επανεκλογή Δ. Κιούση στη θέση του προέδρου

Ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΕΕΔ, στις 24/2/2024, στο ξενοδοχείο Athens Marriott (πρώην Χανδρής).

Το απελθέν Διοικητικό Συμβούλιο ενημέρωσε την Γενική Συνέλευση για τις δράσεις και παρεμβάσεις της, καθώς και για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023.

Από τις αρχαιρεσίες προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα: 

Έλαβαν:Α. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΕΔΑ/ΑΣΤΑΥΡΟΙΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ144ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΙΟΥΣΗ Α.Ε.240ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΕ335ΠΟΥΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΟΥΧΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΚΕ432ΜΑΚΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗΜΑΚΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ532ΧΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ628ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΜΑΚΗΣPLUS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΕ725ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ825ΑΝΕΖΙΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΑΝΕΖΙΝΗ Χ. – ΑΝΕΖΙΝΗΣ Ξ. ΟΕ 919ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΤΑΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ1018ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ1115ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΝΙΚΑΣ -ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ ΟΕ1211ΤΣΙΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΑΓΡΙΝΙΟ EXPRESS ΙΚΕΕκλέγονται οι πρώτοι 9. Οι τρείς επόμενοι αναπληρωματικοίΒ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΑ/ΑΣΤΑΥΡΟΙΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ146ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΑΙΜΑΚΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΕ243ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΒΑΙΟΣΒ. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ – ΜΕΤΑΝΤΑ342ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣEASY TRANSPORT IKEΕκλέγονται και οι τρείς.Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΕΔ 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΔ για την διετία 2024-2027, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Φεβρουαρίου 2024, συνεδρίασε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της ΠΕΕΔ, Κοζάνης 25 Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του νέου ΔΣ προχώρησαν σε μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με το Καταστατικό για την συγκρότησή τους σε Σώμα και την ανάδειξη των θέσεων του ΔΣ.

Από την ψηφοφορία προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠρόεδροςΚιούσης ΔημήτριοςΑ’ ΑντιπρόεδροςΑνεζίνης ΞενοφώνΒ’ ΑντιπρόεδροςΒλαχογιώργης ΠαναγιώτηςΓενική ΓραμματέαςΜακρή ΧρυσάνθηΑναπληρωτής Γενικός ΓραμματέαςΧαβάκης ΓεώργιοςΥπεύθυνος Δημοσίων ΣχέσεωνΚαλομοίρης ΣυμεώνΑναπληρωτής Υπευθ. Δημοσίων ΣχέσεωνΠούχιας ΔημήτριοςΤαμίαςΑθανασίου ΠαναγιώτηςΑναπληρωτής ΤαμίαςΠαπαγιάννης Νικόλαος

Το άρθρο Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΔ. Επανεκλογή Δ. Κιούση στη θέση του προέδρου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sygkrotithike-se-soma-to-neo-dioikitiko-symvoulio-tis-peed-epaneklogi-d-kiousi-sti-thesi-tou-proedrou-1.htm
Τυχαία Θέματα