ΣΥΝΔΔΕ&L: Στις 22 και 24/4 ο β’ κύκλος εκπαιδευτικών συναντήσεων για τους διεθνείς εμπορικούς όρους (INCOTERMS)

Ολοκληρώθηκε ο α’ κύκλος των δια ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων που διοργανώνει ο ΣΥΝΔΔΕ&L, με θέμα “Εφαρμογή των διεθνών εμπορικών όρων (INCOTERMS) σε συνδυασμό με τον ρόλο του Διαμεταφορέα”.

Όπως επισημαίνεται από τον Σύνδεσμο, ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε κύκλο είναι μικρός έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι κατανοητή και αποδοτική.

Μέσω δημιουργίας σχετικών προβληματισμών από τους συμμετέχοντες προσφέρεται η δυνατότητα για αναλυτική συζήτηση και απαντήσεις επί των προβληματισμών οι οποίες πηγάζουν από την καθημερινή πρακτική εμπειρία των εργαζομένων του κλάδου.

Ο

β’ κύκλος των δια ζώσης συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 και την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16.30-19.30 με εργαζομένους, κατά προτεραιότητα, από τις εταιρείες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ αμέσως μετά τις αργίες του Πάσχα θα οριστούν και οι επόμενοι κύκλοι των συναντήσεων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε επόμενο κύκλο, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Γραμματεία του Συνδέσμου, μέσω των εταιρειών τους, στο τηλ. 210-9317941 ή αποστέλλοντας email στο [email protected]

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι, η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα στελέχη των εταιρειών – μελών του ΣΥΝΔΔΕ&L.

Το άρθρο ΣΥΝΔΔΕ&L: Στις 22 και 24/4 ο β’ κύκλος εκπαιδευτικών συναντήσεων για τους διεθνείς εμπορικούς όρους (INCOTERMS) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
synddel-stis-22-kai-244-o-v-kyklos-ekpaideftikon-synantiseon-gia-tous-diethneis-eborikous-orous-incoterms.htm
Τυχαία Θέματα