Τον Νοέμβριο του 2024 η ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον Αλ. Εξάρχου της Intrakat

Τον Νοέμβριο του 2024 αναμένεται η ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες το βράδυ, σε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου.

Ο κ. Εξάρχου αναφέρθηκε στο μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς η ΑΚΤΩΡ, η οποία το κατασκευάζει, αποτελεί πλέον εταιρεία

της Intrakat.

Άλλωστε, η πρώτη επίσκεψη σε έργο του κ. Εξάρχου, μετά την απόκτηση της ΑΚΤΩΡ, ήταν στο μετρό Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την ΑΚΤΩΡ, ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat σχολίασε ότι η μητρική εταιρεία παρείχε ρευστότητα 85 εκατ. στη θυγατρική, προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της εταιρείας.

Ο κ. Εξάρχου απέκλεισε, τουλάχιστον για διάστημα 6 μηνών, νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς, όπως είπε, δεν υπάρχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Επίσης, σημείωσε πως, επί του παρόντος, δεν θα προχωρήσουν σε νέες εξαγορές σε καμία από τις δύο αγορές που ενδιαφέρουν τον όμιλο Intrakat, δηλαδή την Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Ως προς τη Ρουμανία, τόνισε πως ο όμιλος θα κινηθεί από εδώ και πέρα πιο επιθετικά ως προς τη διεκδίκηση νέων έργων υποδομών, στοχεύοντας σε ανεκτέλεστο που θα φτάσει στο επίπεδο των 2,5 δισ. ευρώ.

Ερωτηθείς για το εάν πρόκειται η Intrakat να στραφεί και σε αγορές των Βαλκανίων, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το άρθρο Τον Νοέμβριο του 2024 η ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον Αλ. Εξάρχου της Intrakat εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ton-noemvrio-tou-2024-i-oloklirosi-tou-metro-thessalonikis-symfona-me-ton-al-exarchou-tis-intrakat.htm
Τυχαία Θέματα