Τον «Υβριδικό Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων» παρουσίασε ο Δ.Σ. της Νέας Οδού

Τον 1ο και μεγαλύτερο «Υβριδικό Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων» στην Ελλάδα στο Σ.Ε.Α Μαλακάσας (Σείριο) παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νέας Οδού και Κεντρικής Οδού Ροδιανός Αντωνακόπουλος στο φετινό Global Tolling Summit της IBTTA που διεξήχθη στην Αθήνα.

Κύριο σημείο της εισήγησης του κ. Αντωνακόπουλου, όπως αναφέρει η Νέα

Οδός, ήταν η παρουσίαση των χαρακτηριστικών του καινοτόμου έργου, το οποίο δεν αποτελεί απλά μια τεχνολογική επιτυχία της εταιρείας, αλλά μια απόδειξη ότι είμαστε πραγματικά οι πλέον καινοτόμοι και πράσινοι αυτοκινητόδρομοι στη χώρα.

«Πρόκειται για ένα έργο μοναδικό στο είδος του, το οποίο θέτει νέα στάνταρ στον τομέα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς περιλαμβάνει 82 τόνους μετάλλου, φωτοβολταϊκά πάνελ στα στέγαστρα των πάρκινγκ συνολικής ισχύος 486kW, φορτιστές υψηλής ισχύος, υβριδικούς inverter και ένα εξειδικευμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε πως ο υβριδικός σταθμός φόρτισης στον Σείριο αποτελεί έργο οδηγό για όλες τις σχετικές μελλοντικές προσπάθειες, όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς άνοιξε τον δρόμο τόσο σχεδιαστικά όσο και σε επίπεδο αδειοδοτήσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε επίσης, και σε όλα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το έργο αυτό μοναδικό.

Όπως είπε, οι επενδύσεις αυτού του είδους, προσφέρουν:

Σημαντική μείωση στην κατανάλωση της ενέργειας από το δίκτυοΜικρότερη επίδραση από τυχόν διακυμάνσεις στις τιμές του ρεύματοςΠροαγωγή βιωσιμότητας μέσω της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειαςΕνδυνάμωση της επιχειρησιακής συνέχειας με προστασία από τυχόν διακοπές ρεύματοςΠοιοτική εξυπηρέτηση σε όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Το άρθρο Τον «Υβριδικό Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων» παρουσίασε ο Δ.Σ. της Νέας Οδού εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ton-yvridiko-stathmo-fortisis-ilektrikon-aftokiniton-parousiase-o-ds-tis-neas-odou.htm
Τυχαία Θέματα