Eurojackpot: Η νέα λοταρία στην Ελλάδα – Κληρώσεις μέχρι 120 εκατ. ευρώ

Το Eurojackpot έρχεται στην Ελλάδα και τα αλλάζει όλα: Με χρηματικό έπαθλο από τα 10 εκατ. ευρώ που φτάνει μέχρι τα 120 εκατ. ευρώ, είναι το πανευρωπαϊκό Lotto που μοιράζει απίστευτα μεγάλα ποσά.

Πλέον είναι επίσημο, μετά και την απόφαση εισαγωγής του νέου τυχερού παιχνιδιού στη χώρα μας ήρθε από το υπουργείο Οικονομικών και η διεξαγωγή του χορηγείται με δεκαετή άδεια στον ΟΠΑΠ

έναντι ανταλλάγματος.

Ως έναρξη ισχύος καθορίζεται η ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης κλήρωσης. Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, η συμμετοχή του Δημοσίου στα έσοδα από τη διεξαγωγή του Eurojackpot καθορίζεται σε 30% επί του μεικτού κέρδους του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου στα έσοδα από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού eurojackpot καθορίζεται σε ποσοστό 30% επί του μεικτού κέρδους του ΟΠAΠ και αποδίδεται στο ελληνικό δημόσιο.

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Μοιάζει ουσιαστικά με το δικό μας «Τζόκερ». Στο δελτίο συμπληρώνετε πέντε αριθμούς από ένα εύρος 1-50 αριθμών αλλά και δύο επιπλέον αριθμούς από τους διαθέσιμους «ευρωαριθμούς» από το 1-12.

Εάν καταφέρετε να ταιριάξετε και τους πέντε βασικούς αριθμούς και τους δύο επιπλέον αριθμούς, κερδίσατε το τζάκποτ!

Η πρώτη κλήρωση του Eurojackpot στην Ελλάδα
Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, να γίνει η πρώτη κλήρωση στη χώρα μας.

Οι τυχεροί αριθμοί της πανευρωπαϊκής κλήρωσης του Eurojackpot κληρώνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο Ελσίνκι, στις 20:00 τοπική ώρα, που είναι η ίδια ώρα με την Ελλάδα.

ieidiseis.gr

The post Eurojackpot: Η νέα λοταρία στην Ελλάδα – Κληρώσεις μέχρι 120 εκατ. ευρώ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα