Χανιά | Open Day στο Βενιζέλειο Ωδείο – Μαθητές θα μπορούν να εγγραφούν δωρεάν

Ο Σύνδεσμος Διάδοσης των Καλών Τεχνών στην Κρήτη διοργανώνει open day στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων την Κυριακή 18/9 /2022 από τις 10.00 έως 14 .00μμ.

Θα είναι ημέρα γνωριμίας του κοινού με όλο το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, τα μουσικά όργανα ,καθώς επίσης των χώρων διδασκαλίας και εκδηλώσεων του Βενιζελείου Ωδείου. Θα παρουσιαστούν και θα ακουστούν όλα τα μουσικά όργανα από καθηγητές του ωδείου. Θα γίνει ιδιαίτερη προβολή και παρουσίαση ομαδικών δραστηριοτήτων όπως μουσικών συνόλων χορωδιακών και θεατρικών σχημάτων

καθώς και παρουσίαση παραδοσιακών οργάνων.

Θα γίνει αναφορά και ενημέρωση για την πρόσφατα χορηγηθείσα άδεια από το υπουργείο πολιτισμού , διδασκαλίας παραδοσιακών μουσικών οργάνων στο Βενιζέλειο Ωδείο, αναγνωρισμένων πλέον και που θα λειτουργήσουν από το νέο σχολικό έτος. Θα γίνει παρουσίαση του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προγράμματος του ωδείου από τον καλλιτεχνικό διευθυντή καθώς επίσης και ενημέρωση λειτουργικων θεμάτων από την διοίκηση.

Το Βενιζέλειο ωδείο εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις σύγχρονες μουσικό- εκπαιδευτικές ανάγκες και αναζητήσεις διοργανώνοντας συνεχώς εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην επιμόρφωση τόσο των μαθητών όσων και του ευρύτερου κοινού της πόλης μας. Στα πλαίσια αυτά θα λειτουργήσουν για εφέτος νέα μουσικα εκπαιδευτικά τμήματα , εικαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους μαθητές καθώς επίσης και διδασκαλία νέων μουσικών οργάνων ,ώστε να ικανοποιούνται οι αναζητήσεις του ευρύτερου κοινού της πόλης μας.

Η εκπαιδευτικη επιλογή του Βενιζελείου Ωδείου από μαθητές και γονείς, και η ανταπόκριση στο κάλεσμα μας ,δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια , ώστε με υπευθυνότητα να ανταποκριθούμε στην πρόκληση με συνέπεια ώστε να διασφαλίσουμε τη συνεχή εξέλιξη της μουσικής παιδείας των μαθητών μας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και συνεχής και απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας την ενεργή στήριξη συμπαράσταση και παρουσία τους στις δραστηριότητές μας.

Η εγγραφή νέων μαθητών την ημέρα αυτή στο Βενιζελειο Ωδείο θα είναι δωρεάν.

Πληροφοριες;Τηλ:28210-43067 , email : [email protected].

The post Χανιά | Open Day| Open Day στο Βενιζέλειο Ωδείο – Μαθητές θα μπορούν να εγγραφούν δωρεάν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα