Χανιά | Συνελήφθη μετά την επίθεση ο ένας φερόμενος δράστης στην Κίσσαμο – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης μετά το επεισόδιο της δολοφονικής επίθεση των δύο ατόμων σε χωριό του δήμου Κισσάμου, που σημειώθηκε πριν μερικές μέρες στα Χανιά | Συνελήφθη(δείτε ΕΔΩ).

Η αστυνομία συνέλαβε τον 56χρονο, παρότι έχει περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου, για παράβαση του νόμου περί όπλων και το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοχρησίας, της φθοράς ξένης περιουσίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι, μια από τις λίγες ομάδες παραβατικών

ανθρώπων, που απασχολούν συνέχεια τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με τη βίαιη δράση τους, στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, σταμάτησε έξω από το σπίτι του ανυποψίαστου θύματος και κόρναραν για να βγει έξω.

Όταν τους είπε ότι πούλησε το χωράφι του, βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μια «κατσούνα» στο κεφάλι, στην πλάτη και σε όλο του το σώμα.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συνελήφθη μετά την επίθεση ο ένας φερόμενος δράστης στην Κίσσαμο – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα