Ενοχλεί ο Αντώναρος το ΠΑΣΟΚ – Που συγκυβέρνησε με τον ίδιο τον Καραμανλή

Γιατί η Χαριλάου Τρικούπη υποβαθμίζει τον πολιτικό διάλογο…

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα γιατί συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον Ευάγγελο Αντώναρο, που υπήρξε εκπρόσωπος της κυβέρνησης που –κατά τη Χαριλάου Τρικούπη- χρεοκόπησε τη χώρα, άσκησε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Επί της ουσίας

η όποια κριτική για τον Ευάγγελο Αντώναρο σαφώς και μπορεί να υπάρχει, στη Χαριλάου Τρικούπη ωστόσο …διαφεύγουν κάποια πραγματάκια:

-Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που επί τρία χρόνια συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία, όχι απλώς μαζί με τον Αντώναρο, αλλά μαζί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό που εκπροσωπούσε ο Αντώναρος, τον Κώστα Καραμανλή! Και μαζί με υπουργούς του Καραμανλή και «καραμανλικούς» βουλευτές, που στήριζαν με την ψήφο τους την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου!

-Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που ανέτρεψε τον Γιώργο Παπανδρέου από πρωθυπουργό, δίνοντάς του στη Βουλή ψήφο εμπιστοσύνης με την (χωρίς παγκόσμιο προηγούμενο) προϋπόθεση να παραιτηθεί αμέσως μετά από πρωθυπουργός! Ανοίγοντας έτσι ορθάνοιχτα το δρόμο για να έρθει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της οποίας υπήρξε όχι ο Ευάγγελος Αντώναρος, αλλά ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής!

-Η προσπάθεια να γράψει η ιστορία πως την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας το 2010 έχει αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση Καραμανλή δεν στέκει- και να ήθελε, σε τόσο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούσε να το ..πετύχει! Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει σημαντικότατες ευθύνη, αλλά δεν ήταν η μόνη που είχε ευθύνες! Ας θυμηθούν τι κριτική έχουν ασκήσει στις πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κορυφαία του στελέχη, ακόμα και πρώην πρωθυπουργοί που προέρχονταν από τις τάξεις του.

Η Χαριλάου Τρικούπη είχε και χθες πολλές αφορμές να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα. Ας μην ευτελίζει τον πολιτικό διάλογο, έστω και για να ικανοποιήσει εσωκομματικές ανάγκες!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

The post Ενοχλεί ο Αντώναρος το ΠΑΣΟΚ – Που συγκυβέρνησε με τον ίδιο τον Καραμανλή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενοχλεί, Αντώναρος, ΠΑΣΟΚ –, Καραμανλή,enochlei, antonaros, pasok –, karamanli