Γιώργος Σταθάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει λύση για το κόμμα Κασιδιάρη” – Τι είπε για Αντώναρο και συνεργασίες

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε στις εκλογικές εξελίξεις με την είσοδο του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα όσα είχαν διαδραματιστεί με την τροπολογία

για το κόμμα Κασιδιάρη, κατηγορώντας την κυβέρνηση για πρόχειρους χειρισμούς:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει δική του τροπολογία για τον τρόπο με τον οποίο θα αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη και είναι κάτι το οποίο όλοι επιθυμούμε. Κατηγορήσαμε την κυβέρνηση, και δικαιωθήκαμε εκ των υστέρων, ότι ο τρόπος με τον οποίο νομοθέτησε ήταν πρόχειρος και είχε κενα, ό,τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες είναι αποτέλεσμα αυτής της προχειρότητας. Η δική μας τροπολογία θα είχε λύσει το πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αδιέξοδο για τον τρόπο που θα λυθεί αυτή η προχειρότητα”, είπε ο κύριος Σταθάκης.

Όσο για την τοποθέτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Σταθάκης τόνισε πως τα ψηφοδέλτια του κόμματος έχουν ανανεωθεί και έχουν 50-50 ποσόστωση μεταξύ ανδρών και γυναικών, ενώ παρουσιάζουν και στοιχεία διεύρυνσης.

“Ο κύριος Αντώναρος αποτελεί μέρος της διεύρυνσης. Όλη την τελευταία περίοδο έχει μια σταθερή πολιτική τοποθέτηση, πολύ κριτική απέναντι στην Κυβέρνηση. Στόχος είναι να υπάρχει μια διεύρυνση. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε ευρύτερο πολιτικό φάσμα το οποίο προσπαθεί να απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα, την ακρίβεια, την στέγη, το ιδιωτικό χρέος και άλλα. Υπάρχει ένα φάσμα προτάσεων, γύρω από αυτό μπορούν να υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις με άλλες προτάσεις”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους συνυποψηφίους του στα Χανιά, ο κ. Σταθάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν αντιζηλίες: “Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα δώσουμε τη μάχη”, δήλωσε ο πρώην υπουργός.

zarpanews.gr

The post Γιώργος Σταθάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει λύση για το κόμμα Κασιδιάρη” – Τι είπε για Αντώναρο και συνεργασίες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα