Κρήτη | Χόρεψαν Zumba για την Αλεξάνδρα που δίνει μάχη για τη ζωή | Photos

| Photos

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, 13 Zumba Instructors από όλη την Κρήτη, χόρεψαν σε ένα φιλανθρωπικό Event – Zumbathon, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας της 11χρονης Αλεξάνδρας Ewing-Παπαδάκη.

Το μικρό κορίτσι διαγνώστηκε αρχές του χρόνου, έπειτα από δύο εγκεφαλικά επεισόδια και δύο εγχειρήσεις στο κεφάλι, με Γλειωμα Εγκεφαλικού Στελέχους, μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.

Το κόστος για την νοσηλεία

αλλά και για την θεραπεία είναι τεράστιο και για αυτό το λόγο η οικογένεια της έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό Gofund για να συγκεντρώσει δωρεές.

Με αφορμή λοιπόν την έκκληση της οικογένειας για βοήθεια διοργανώθηκε το Event στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πάνω από 300 άτομα χάρις των οποίων ο λογαριασμός Gofund ( https://gofund.me/55983da8 ) της οικογένειας από τα 115000$ που ήταν πριν το event έφτασε μετά από αυτό τα 121000$.

Μικροί και μεγάλοι κατέθεσαν αυτή την σημαντική βοήθεια για την στήριξη της Αλεξάνδρας και γεμάτοι χαρά και συγκίνηση διασκέδασαν σε ρυθμούς Zumba για περίπου 2 ώρες με τους Instructors:

Ασημίνα Μίνα Κεφαλά, Ρέθυμνο
Κωνσταντίνος Κακαβελάκης, Χανιά
Ελπίδα Πανανουδάκη, Χανιά
Ελισάβετ Χατζηιωάννου, Χανιά
Μάγδα Κατσιγαράκη, Παλαιόχωρα
Αλίκη Τύμπα, Ηράκλειο
Σύντη Morales, Ηράκλειο
David Rodriguez, Ηράκλειο
Χριστίνα Mignini, Ρέθυμνο
Τζοάν Blything, Χερσόνησο
Χρύσα Ευστρατίου, Ρέθυμνο
Κατερίνα Ντάμα, Ηράκλειο
Αγγελική Φεργκαδιώτη, Ρέθυμνο

Ο παππούς, ο θείος και η θεία του παιδιού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εμφανώς συγκινημένοι ευχαρίστησαν όλους και όλες για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία αλλά και για τη συμμετοχή.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας μας, στο χώρο βρισκόταν μαζί μας μέλη από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 14ου δημοτικού σχολείου που φρόντιζαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και για την ηχητική κάλυψη, μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Επισκοπής όπου βοηθούσαν τους συμμετέχοντες κατά την είσοδο τους στην αίθουσα, καθώς επίσης ο Ερυθρός Σταυρός (παράρτημα Ρεθύμνου)
με 6 εθελοντές Σαμαρίτες, ενώ υπήρχε δωρεάν παροχή νερών, προσφορά των Super Market 7Days του Θέμη Χαμογιωργάκη.Τέλος να πούμε ότι το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου είχε βάλει ειδικά για την μετακίνηση όσων ήθελαν να συμμετέχουν από Χανιά προς Ρέθυμνο, δωρεάν λεωφορείο.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για στήριξη σε αυτό τον ευγενή σκοπό.

Οι συντονιστές του Event
Ασημίνα Μίνα Κεφαλά
(ΑΣΜΤ ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
Κωνσταντίνος Κακαβελάκης
(ΑΧΣ ΔΩΣΕ ΠΑΣΟ ΧΑΝΙΩΝ)

#ΓιαΤηνΑλεξάνδρα

The post Κρήτη | Χόρεψαν Zumba| Χόρεψαν Zumba για την Αλεξάνδρα που δίνει μάχη για τη ζωή | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | Χόρεψαν Zumba, Αλεξάνδρα, | Photos,kriti | chorepsan Zumba, alexandra, | Photos