Μητσοτάκης: Εξωθεσμικά κέντρα μας δείχνουν τα δόντια τους – Εμείς στη ΝΔ δεν μασάμε

«Ο δραστικός εκσυγχρονισμός της χώρας έχει ενοχλήσει πολλούς και η συλλογική δυναμική της χώρας έχει στερήσει ισχύ από ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία άλλοτε επηρέαζαν εξωθεσμικά της πορεία της. Αυτά τα κέντρα θα ήθελαν πολύ ένα πιεζόμενο πρωθυπουργό και μια αγκυλωμένη κυβέρνηση. Ήδη μάλιστα κάποιοι μας δείχνουν τα δόντια τους. Εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε

για τις υποκλοπές ότι «θα γίνει ότι απαιτείται και όλα θα πάνε στη Δικαιοσύνη για την οποία αναμένουμε την ετυμηγορία της. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», προσθέτοντας ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.



Μάλιστα έστειλε εκ νέου μήνυμα στους επιχειρηματίες λέγοντας ότι «η κυβέρνηση τους θέλει αλλά δεν μπορούν να είναι ρυθμιστές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι «καλούμαστε να αναδείξουμε το έργο μας επιβεβαιώνοντας ότι το είπαμε και το κάναμε. Ως κόμμα να τηρήσουμε την κατεύθυνση του συνεδρίου μας βαδίζοντας δίπλα στον πολίτη.

Και ως πρώτη δύναμη της χώρας να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην τροχιά προόδου που επέλεξε τον Ιούλιο του 2019, φράζοντας το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά. Δίνοντας μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην εθνική προκοπή, με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια».

Για τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «στόχος είναι η αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία η οποία αποτελεί εγγύηση για την αληθινή συνεργασία» και υποστήριξε ότι το κεντρικό δίλλημα είναι «θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω».

«Ποια παράταξη» αναρωτήθηκε στη συνέχεια «απέδειξε στην πράξη ότι μπορεί να φέρει νέες δουλειές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κλειστές τράπεζες και τα ψέματα ή εμείς».

Δεν παρασύρομαι σε διάλογο με το παράλογο

«Ο κ. Ερντογάν δεν κρύβει ότι θα ήθελε τον κ. Τσίπρα απέναντί του. Όμως έχει εμένα. Και έχει εμένα γιατί αυτό επέλεξε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και κανείς άλλος. Όμως στον κ. Ερντογάν απευθύνομαι με ειλικρίνεια όταν του λέω πως η Ελλάδα κρατά κλειστή την πόρτα στις προκλήσεις, αλλά ανοιχτό το παράθυρο στις προσεγγίσεις» είπε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «γνωρίζω πως η γεωγραφία μας θέλει δίπλα.

Θα το ξαναπώ νοιώθω φίλο τον τουρκικό λαό, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, όμως δεν παρασυρόμαστε και δεν παρασύρομαι σε διάλογο με το παράλογο» σημείωσε ο πρωθυπουργός».



ieidiseis.gr

The post Μητσοτάκης: Εξωθεσμικά κέντρα μας δείχνουν τα δόντια τους – Εμείς στη ΝΔ δεν μασάμε appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Εξωθεσμικά, – Εμείς,mitsotakis, exothesmika, – emeis