Το βίντεο με τις «άγνωστες γλώσσες» του Δημητρακόπουλου που έγινε viral

Πρώτο γαλλικό τρεντ έγινε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και δικαίως. Ο γνωστός ποινικολόγος που βρέθηκε στο πλευρό της Εύας Καϊλή για περίπου μία ώρα και τριάντα λεπτά εξήλθε του δικαστικού Μεγάρου και αποφάσισε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους.

Η γλώσσα, ωστόσο, που χρησιμοποίησε ήταν τελικά άγνωστη και έγινε μεγάλη προσπάθεια να… πιάσουν οι δημοσιογράφοι έστω μια λέξη. Τελικά τα κατάφεραν καθώς το «Κορωπί» ήταν ξεκάθαρο με τους Έλληνες επιτέλους να καταλαβαίνουν κάτι και τους Βέλγους εκπροσώπους

των ΜΜΕ να μαθαίνουν ότι είναι μια πόλη δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο.

Η δεύτερη λέξη που όλοι κατάλαβαν ήταν το όνομα της Εύας Καϊλή που το είπε ξεκάθαρα. Και για να μην θεωρείται ότι τα παραλέμε ολόκληρη η δήλωσή του ήταν: «Ζε βε ντιρ α βου και μανταμ Εύα Καϊλή ε, ε νο σον ε ζαμε α ετε κορωπί. Ζαμέ. Εύα Καϊλη ις ανοθεν εεεε, δε χιρινγκ ις σικρετ».

Κάποιοι μάλιστα στο twitter το πήγαν και λίγο παρακάτω καθώς μόλις ο κ. Δημητρακόπουλος ολοκλήρωσε την δήλωσή του τόνισαν την σιγουριά τους ότι με τέτοια… γαλλικά η Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη τουλάχιστον για ένα μήνα.

Άλλοι πάλι είπαν ότι τα περί απαγωγής πρακτόρων θα ήταν μάλλον μια κακή παρεξήγηση στον διάλογο του συνηγόρου με τους δικαστές και την αντίστοιχη μετάφραση.

Απολάυστε τον

Πωπωπω ο τύπος είναι εντελώς αμόρφωτος… pic.twitter.com/QluLnDVaIR

— entimos (@entimos3) December 22, 2022

και η συνέχεια…

Γελοίος ο Βέλγος εισαγγελέας
έκανε πως δεν με καταλάβαινε
όταν του μιλούσα στα Γαλλικά pic.twitter.com/rVprs3mmfo

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) December 22, 2022

The post Το βίντεο με τις «άγνωστες γλώσσες» του Δημητρακόπουλου που έγινε viral appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα