Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Τριτέκνων η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στα Χανιά Μαρία Χελιουδάκη

Tο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) στην Αθήνα με την συμμετοχή εκλεγμένων αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Τριτέκνων

Ελλάδος.

Οι 57 σύλλογοι Τριτέκνων από όλες τις περιοχές της χώρας, από την Κρήτη ως τον Έβρο, από τα Δωδεκάνησα ως τα Ιόνια, συμμετείχαν.

Στο Συνέδριο εκπροσώπησαν το νομό Χανίων οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων:

κ. Χελιουδάκη Μαρία (Πρόεδρος ΔΣ)

ο κ. Τεπερίδης Πέτρος (Αντιπρόεδρος ΔΣ )

και τα Μέλη – αντιπρόσωποι -σύνεδροι

κ. Σούλιαρη Αριάννα (Γενική Γραμματέας ΔΣ)

ο κ. Κιτρινορίνης Αθανάσιος (Ταμίας ΔΣ)

η κ. Σταφυλαράκη Ελένη (Μέλος Εξελεγκτικής επιτροπής)

η κ. Στυλιανουδάκη Αικατερίνη (μέλος ΔΣ)

ο κ. Λεβεντάκης Δημήτρης (μέλος ΔΣ)

ο κ. Βολικάκης Εμμανουήλ (μέλος ΔΣ)

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη τριετία η υποψήφια Πρόεδρος Τριτέκνων Χανίων κ. Χελιουδάκη Μαρία κατέλαβε την δεύτερη θέση κατά την ψηφοφορία και ομόφωνα εξελέγη στη θέση των «Δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας».

Ο κ. Τεπερίδης επίσης εξελέγη, ομόφωνα , στην δεύτερη θέση μέλους στην «εξελεγκτική επιτροπή ταμείου» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

zarpanews.gr

The post Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Τριτέκνων η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στα Χανιά Μαρία Χελιουδάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπεύθυνη, Ομοσπονδίας Τριτέκνων, ΠΑΣΟΚ, Χανιά Μαρία Χελιουδάκη,ypefthyni, omospondias triteknon, pasok, chania maria chelioudaki