Υποκλοπές: Με εξώδικο η Intellexa επιχειρεί να μπλοκάρει την PEGA

Αίσθηση προκαλεί η επιστολή – εξώδικο προς την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις υποκλοπές, PEGA, που απέστειλε η εταιρεία Intellexa, η οποία κοινοποιήθηκε στα μέλη της από τον Πρόεδρο της Επιτροπής.

Στο κείμενο του εξωδίκου ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εταιρείας, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για αμφισβήτηση της νομιμότητας και του κύρους των ενεργειών της Επιτροπής και επιφυλάσσεται να κινηθεί εναντίον της για να αντιμετωπίσει τους «ισχυρισμούς»

της Επιτροπής και τις δημόσιες τοποθετήσεις.

Σχολιάζοντας την επιστολή ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέρει: «Η Intellexa, που αρνήθηκε να συναντηθεί με την PEGA, απειλεί την εξεταστική επιτροπή του ΕΚ για τις υποκλοπές, με εξώδικο! Η ενέργεια υπηρετεί σχέδια εκφοβισμού και συγκάλυψης. Θα γίνει μπούμερανγκ και για την εταιρεία και για την ΝΔ που πασχίζει για το κουκούλωμα του σκανδάλου!».

Η Intellexa, που αρνήθηκε να συναντηθεί με την #PEGA, απειλεί την εξεταστική επιτροπή του ΕΚ για τις #υποκλοπες, με εξώδικο! Η ενέργεια υπηρετεί σχέδια εκφοβισμού και συγκάλυψης. Θα γίνει μπούμερανγκ κ για την εταιρεία και για την #ΝΔ που πασχίζει για το κουκούλωμα του σκανδάλου! https://t.co/6ssUvm2BJI

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) February 22, 2023

news247.gr

The post Υποκλοπές: Με εξώδικο η Intellexa επιχειρεί να μπλοκάρει την PEGA appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα