Καιρός: Βελτιωμένος, με ενισχυμένους βοριάδες και την Τρίτη

Ο καιρός με μια ματιά Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα ασθενή φαινόμενα στα νότια Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση προς το βράδυ. Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 έως 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου..

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

Στις 12/9/1958 είχαμε νεροποντή στην Αθήνα που προκάλεσε πλημμύρες. --- Το 2002 παρατηρείται υδροσίφωνας στη ΒΑ Κέρκυρα Το 2009 είχαμε πλημμύρες στην Εύβοια με έναν νεκρό και 353 χιλιοστά βροχής στη Στενή Το 2010 σημειώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με αποτέλεσμα τον πνιγμό μιας γυναίκας από υπερχείλιση χειμάρρου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Υδροσίφωνας στο Ταίναρο Το 2013 διέρχεται μέτωπο ισχυρών καταιγίδων από τη χώρα με ισχυρούς ανέμους προκαλώντας προβλήματα Το 2014 είχαμε ζημιές στη Μαγούλα Μεσσηνίας από χαλαζόπτωση

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Βελτιωμένος, Τρίτη,kairos, veltiomenos, triti