Λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια την Τρίτη

Χωρίς σημαντική αλλαγή του καιρού από πλευράς θερμοκρασιών για το επόμενο τριήμερο, ενώ και από πλευράς βροχών η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά παρότι από την Τετάρτη και από τα Δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικά φαινόμενα που τις επόμενες ημέρες θα επηρεάσουν τα δυτικά τα κεντρικά και τα νότια τμήματα της χώρας.

Στο χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων διακρίνεται το χαμηλό στη Δυτική που συνοδεύεται από μετωπική δραστηριότητα το οποίο παραμένει σχεδόν στάσιμο και δεν θα μας επηρεάσει.

Στη

χώρα μας την Τρίτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Παροδικά αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις Βόρειες Σποράδες , την Εύβοια και τη Βόρεια Κρήτη Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 5 με 6 και στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μπ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 22 με 24 βαθμούς.

Στην Αττική τη Δευτέρα ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια . Παροδικά αυξημένες νεφώσεις προβλέπονται μόνο στα Βόρεια και Ανατολικά Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μπ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μπ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι : Σαν σήμερα στις 6 Νοεμβρίου 1961 είχαμε πλημμύρες στη Δυτική Αθήνα (κυρίως στο Μπουρνάζι) με 47 νεκρούς και πάνω από 3.000 άστεγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα