Food & Wine Pairing at Tomo's open kitchen bar

Σαχτούρη 77, Πάτρα
Τετάρτη, 31 Ιαν 2024 21:00
Το Tomo’s Open Kitchen Bar στις 31/1υποδέχεται τον Head Chef των εστιατορίων Taverna & Rho του ξενοδοχείου Daios cove στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης Κωνσταντίνο Μάνδυλα,ο οποίος θα μας χαρίσει ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελληνική κουζίνα.Η βραδιά θα περιλαμβάνει ένα degustation menu 5 δημιουργικών πιάτων βασισμένα πάντα στην ελληνική κουζίνα τα οποία θα συνοδεύονται από τις ιδιαίτερες ποικιλίες κρασιών του Αχαϊκού οινοποιείου Παρπαρουσης.Το μενού περιλαμβάνει:WELCOME•ΤΑΡΤΑΚΙ ΓΑΡΙΔΑ•BREAD BASKET•ΛΑΚΕΡΔΑ ΠΑΛΑΜ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Food #x26 Wine Pairing,Tomos