Τα ζώδια του Σαββάτου 17 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο Άρης περνάει σήμερα στον Αιγόκερω και σας ενεργοποιεί για πράγματα τα οποία θέλετε να καταφέρετε και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να αντλήσετε πληροφορίες για όσα θέλετε να πετύχετε, όμως θα πρέπει να κινηθείτε με ισορροπία ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας.

ΚριόςΣήμερα με περισσότερη πίστη στον

εαυτό σας και στις ικανότητές σας μπορείτε σίγουρα να προχωρήσετε καλύτερα στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες, έχετε την δυνατότητα σήμερα να δημιουργήσετε τη θετική ατμόσφαιρα για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες στις σχέσεις σας, μιλήστε περισσότερο με όσους αγαπάτε και εκφράστε θετικά συναισθήματα που σήμερα μπορούν να βρουν ανταπόκριση.

ΤαύροςΣήμερα μπορείτε να δείτε με ένα διαφορετικό πρίσμα τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε σε επαγγελματικές σας υποθέσεις, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό τον τομέα και ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με τους άλλους είναι σημαντικός, ιδιαίτερα σε συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί και να δείχνετε περισσότερο πόσο ικανοί είστε. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις μιλήστε αλλά και ξεκαθαρίσετε θέματα που μπορεί να έχουν υπάρξει ανάμεσα σε σας και αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι σημαντικό να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, κάνοντας περισσότερο κατανοητό στους άλλους τα συναισθήματά σας αλλά και όσα θέλετε να βελτιώσετε.

ΔίδυμοιΣήμερα με μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και σκεπτόμενοι με μία διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που σας δυσκολεύουν μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με θέματα που πρέπει να βελτιώσετε στα επαγγελματικά σας και να ξεκαθαρίσετε όσα μπορεί να σας έχουν μπερδέψει στις εργασιακές σας σχέσεις. Στα προσωπικά σας σίγουρα η ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους βοηθάει σήμερα να κατανοήσετε περισσότερα, κινηθείτε με ηρεμία απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα σε συζητήσεις, βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος αλλά και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους, δείχνοντας μία διαφορετική στάση.

ΚαρκίνοςΟι δυσκολίες αλλά και περισσότερες απαιτήσεις στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορεί να σας φέρουν κάποια συναισθηματική φόρτιση σήμερα που καλό είναι να διαχειριστείτε, επικεντρωθείτε σε όσα πρέπει να προχωρήσετε με θετική διάθεση αλλά και αισιοδοξία για να πετύχετε περισσότερα. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να μοιραστείτε όσα νιώθετε με τους άλλους και αποφύγετε το άγχος να επηρεάσει τις σχέσεις σας με αυτούς που αγαπάτε, ακόμα και αν ο νους σας τρέχει σε θέματα του παρελθόντος προσπαθήστε σήμερα να τα ξεπεράσετε και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΛέωνΜπορείτε σήμερα να προχωρήσετε αλλά και να ολοκληρώσετε αρκετά θέματα στον τομέα των επαγγελματικών σας, αρκεί να κινηθείτε με ομαδικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας με τους άλλους. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και το μυαλό σας ενεργό και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να ελέγξετε καλύτερα οποιαδήποτε συμφωνία θέλετε να κάνετε ή νέα συνεργασία. Στις προσωπικές σας σχέσεις κρατήστε επιφυλάξεις πριν αντιδράσετε σε όσα μπορεί να πιστεύετε, συζητήστε περισσότερο για να επιλύσετε παρεξηγήσεις και αντιμετωπίστε τα θέματα που υπάρχουν μαζί με όσους αγαπάτε, η ειλικρινή σας διάθεση μπορεί να βοηθήσει.

ΠαρθένοςΔώστε προσοχή στον τρόπο που αλληλεπιδράτε σήμερα με τους άλλους, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες μετρήστε καλά όσα θέλετε να πείτε, ειδικά αν δεν γνωρίζετε τις προθέσεις των άλλων, όμως με αισιοδοξία σίγουρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν στα επαγγελματικά σας και να δείτε νέες προοπτικές σε αυτό τον τομέα. Προσέξτε όμως αρκετά τα οικονομικά σας, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτό τον τομέα. Στις σχέσεις σας το σημαντικό είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε σημαντικά θέματα, αλλά και η επικοινωνία σας που μπορεί να φέρει βελτίωση, ιδιαίτερα εάν είστε πιο διαλλακτικοί, σήμερα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε αρκετά.

ΖυγόςΣήμερα χρησιμοποιήστε τη διπλωματικότητα σας ιδιαίτερα μέσα σε συζητήσεις αλλά και συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, κάποια εσωτερική ένταση μπορεί να μην βοηθάει στο να προχωρήσετε τις υποθέσεις όπως επιθυμείτε, γι' αυτό και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα σε αποφάσεις, αποφύγετε τη βιασύνη και κινηθείτε με περισσότερη υπομονή για να βρείτε λύσεις. Στις σχέσεις σας προσέξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και αντιδράτε απέναντι στους άλλους, αρκετά μπορεί να σας προβληματίζουν όμως μην το μετατρέπετε σε ένταση, κάθε άλλο το καλύτερο είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προσπαθήσετε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να προσεγγίσετε τους άλλους.

ΣκορπιόςΣήμερα θα πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και να βάλετε σωστές προτεραιότητες, να είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις αλλά και συνεργασίες, εξετάστε καλύτερα όποιο θέμα πριν προχωρήσετε. Στις σχέσεις σας προσπαθήστε να αλλάξετε στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις και να εξετάσετε καλύτερα όσα διαδραματίζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας, συζητήστε όσα σας μπερδεύουν με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΤοξότηςΓια να ξεπεράσετε ευκολότερα εμπόδια που υπάρχουν αλλά και δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή και να εστιάσετε σε όσα χρειάζονται βελτίωση, αποφύγετε τη βιασύνη ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με κάτι νέο, μην απογοητεύεστε η λύση μπορεί να βρεθεί σε κάθε ζήτημα αρκεί να εστιάσετε σε όσα θέλετε να πετύχετε με περισσότερη αισιοδοξία. Στις προσωπικές σας σχέσεις επιλύσετε προβλήματα που υπάρχουν συζητώντας περισσότερο, αναπτύξτε μία νέα στάση απέναντι στους άλλους ώστε βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να ισορροπήσετε καταστάσεις και αποφύγετε να αφήσετε το άγχος να επηρεάζει τον προσωπικό σας τομέα.

ΑιγόκερωςΗ καλή επαφή σας με τους άλλους μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει αρκετά σήμερα και αυτό θα σας φανεί χρήσιμο και στο μέλλον, κινηθείτε με μία σταθερή στάση σε αποφάσεις που έχετε να πάρετε αλλά και σε συμβουλές που θα δώσετε σε τρίτους, αυτό θα αναδείξει τις ικανότητές σας και θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα. Βάλτε μία τάξη σε οικονομικά ζητήματα και προσέξτε σήμερα τα έξοδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να δείξετε τη φροντίδα σας έμπρακτα απέναντι στους άλλους και μην αφήσετε τη διάθεσή σας να επηρεάσει την επικοινωνία σας μαζί τους.

ΥδροχόοςΣήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να προσπαθήσετε περισσότερο να εξετάσετε αλλά και να συνειδητοποιήσετε θέματα που σχετίζονται τον τομέα των επαγγελματικών σας, παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων αλλά και τις ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, αποφύγετε να ανοιχτείτε σε τρίτους πριν να κατασταλάξετε σε νέα σας σχέδια. Στις σχέσεις σας σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους, με καλή διάθεση σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε καταστάσεις.

ΙχθύεςΣήμερα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας αλλά και ζητήματα που σας απασχολούν σε αυτό τον τομέα, νέες προοπτικές ανοίγονται και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν και σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις μπορείτε σίγουρα να ελέγξετε καλύτερα όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τομέα. Στις προσωπικές σας σχέσεις κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και γενικότερα διεκδικήστε όσα πραγματικά θέλετε μέσα στις σχέσεις σας, μιλήστε περισσότερο και ασχοληθείτε με σχέσεις που θέλετε να βελτιώσετε, βάλτε σε τάξη όσα σας μπερδεύουν.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα