Καρκίνος παχέος εντέρου: To φυτικό υποκατάστατο κρέατος που μειώνει τον κίνδυνο

Θα αλλάζατε μια μπριζόλα για ένα πιάτο με μυκοπρωτεΐνη, εάν γνωρίζατε ότι μειώνονται οι πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου; Νεότερη μελέτη αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα αυτής της αλλαγής. Εσείς θα το δοκιμάσετε; Εάν ελαττώσουμε την κατανάλωση του κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος η υγεία μας θα βελτιωθεί συνολικά, όπως έχουν αποκαλύψει πολλαπλές μελέτες. Για την ώρα...

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα