Η Meta εγκαινιάζει τη νέα VR συνδρομή Meta Quest+ με μηνιαίο κόστος $7.99

Οι χρήστες του Meta Quest αποκτούν μια νέα συνδρομητική επιλογή που τους δίνει πρόσβαση σε δύο κορυφαία παιχνίδια κάθε μήνα. Η VR συνδρομή με την ονομασία Meta Quest+ κοστίζει 7,99 δολάρια το μήνα ή 59,99 δολάρια ετησίως.

Η πρώτη νύξη για τη συνδρομητική υπηρεσία έγινε τον Μάρτιο, όταν ένας χρήστης του Twitter

ανακάλυψε μια περιγραφή μιας λειτουργίας game pass στην εφαρμογή Meta Quest. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας άλλος χρήστης του Twitter εντόπισε τον τίτλο και την τιμή του Meta Quest+ στην επιλογή εφαρμογών της εφαρμογής Meta Quest.

Ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε το Meta Quest+ τη Δευτέρα, σημειώνοντας σε δήλωσή του ότι αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για το Quest 2 και το Pro ενώ θα υπάρξει υποστήριξη και για το Quest 3 όταν αυτό κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Αν και ο Zuckerberg δεν ανακοίνωσε ποια θα είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια που θα προσφερθούν αυτόν τον μήνα στους συνδρομητές, η σχετική είδηση έσκασε λίγο αργότερα. Έτσι για το μήνα Ιούλιο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα λάβουν δωρεάν τα Pistol Whip και Pixel Ripped 1995 ενώ τον Αύγουστο τα δωρεάν παιχνίδια του συνδρομητικού προγράμματος θα είναι τα Walkabout Mini Golf και Mothergunship: Forge.  Σύμφωνα πάντως με τη λίστα με τις κορυφαίες πωλήσεις στο Meta Quest Store, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι το Blade & Sorcery: Nomad, Among Us, BoneLab, Contractors και Creed: Rise to Glory, μεταξύ άλλων.

Η Meta είναι γνωστό ότι διαθέτει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια VR στην πλατφόρμα της, οπότε το Meta Quest+ πιθανότατα θα βρει πολλούς ενδιαφερόμενους gamers. Επιπλέον η νέα συνδρομητική υπηρεσία θα διαφοροποιήσει την εταιρεία από το PlayStation, το οποίο σημειωτέον δεν προσφέρει παιχνίδια VR μέσω της συνδρομής του PlayStation Plus.

Τέλος η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα περισσότερα παιχνίδια που έρχονται στην VR πλατφόρμα της, όπως τα Stranger Things VR, Assassin's Creed και Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα