Με ενσωματωμένη οθόνη και άλλες αλλαγές, η νέα Insta360 GO 3

Η Insta360 κυκλοφόρησε την τελευταία της action camera, την εντυπωσιακή GO 3.

Η νέα κάμερα σε σχήμα χαπιού έρχεται με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αφού η αποσπώμενη θήκη της περιλαμβάνει μια αναδιπλούμενη οθόνη που παρέχει ζωντανή προβολή των όσων καταγράφονται. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να βασίζονται στα smartphones

τους για να βλέπουν τι καταγράφουν, κάτι σίγουρα πιο πρακτικό. Η θήκη φορτίζει επίσης την κάμερα, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της από 45 λεπτά σε 170 λεπτά. Ωστόσο, η Go 3 είναι πιο ακριβή από τον προκάτοχό της, τη Go 2, με τη βασική διαμόρφωση 32GB να κοστίζει 379,99 δολάρια.

Το μικρό μέγεθος της Go 3 της επιτρέπει να κινηματογραφεί από μοναδικές τοποθεσίες και οπτικές γωνίες. Διαθέτει μαγνητική κρεμαστή βάση και κλιπ καπέλου, καθώς και ρυθμιζόμενη βάση περιστροφής με επαναχρησιμοποιήσιμη κόλλα. Η κάμερα έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την Go 2, όπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ελαφρώς υψηλότερη ανάλυση βίντεο 2,7K χωρίς όριο εγγραφής, αδιαβροχοποίηση έως τα 5 μέτρα (όταν βρίσκεται εκτός της ανθεκτικής στις καιρικές συνθήκες θήκης της), διπλά μικρόφωνα με φωνητικό έλεγχο και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο έως 128GB (με επιπλέον κόστος 429,99 δολάρια).

Επίσης η Go 3 είναι ελαφρώς βαρύτερη από τη Go 2, με βάρος 35 γραμμάρια ωστόσο, αυτή η μικρή διαφορά πιθανότατα οφείλεται στη μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία και τη νέα θήκη. Η αρχική Insta360 GO κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια με κάπως περιορισμένη λειτουργικότητα σε σύγκριση με άλλες καθιερωμένες κάμερες δράσης, συμπεριλαμβανομένων των σύντομων χρόνων εγγραφής και των χαμηλών ρυθμών καρέ λόγω της μικρής μπαταρίας της κάμερας. Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αδυναμία σύνθεσης λήψεων ή η δυνατότητα να δείτε τι καταγράφετε πριν πατήσετε την εγγραφή, καθώς δεν είχε οθόνη.

Ενώ τα smartphones εξακολουθούν να είναι οι πιο δημοφιλείς φωτογραφικές μηχανές για πολλούς ανθρώπους, ο κόσμος του vlogging συνεχίζει να εξελίσσεται με νέες full-size mirrorless φωτογραφικές μηχανές που διαθέτουν χαρακτηριστικά με επίκεντρο το vlog και την Go 3 που διευκολύνει το selfie video.

Συνολικά, η Go 3 είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό της και προσφέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που την καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για τους vloggers και τους λάτρεις των φωτογραφικών μηχανών δράσης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα