Το αντιοξειδωτικό λαχανικό με αντιδιαβητική, αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση – Κάποιοι ωστόσο, δεν πρέπει να το τρώνε

18:01 12/11/2023 - Πηγή: seleo

Το πράσο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το κρεμμύδι και το σκόρδο. H καλύτερη χρονική περίοδος για την κατανάλωσή του είναι από Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο.  Η γεύση του ξεχωρίζει σε σούπες και σαλάτες. Το πράσο ανήκει στο γένος Allium, στην οικογένεια Alliaceae, και προέρχεται από την Μέση Ανατολή. Είναι χαμηλό σε θερμίδες, πλούσιο […]

Το άρθρο Το αντιοξειδωτικό λαχανικό με αντιδιαβητική, αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση – Κάποιοι ωστόσο, δεν πρέπει να το τρώνε εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Κάποιοι,– kapoioi