Ανοίγει τις πύλες της η έκθεση Agrotica

Η Agrotica υπόσχεται να ενημερώσει τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα για όλες τις καινοτομίες και τελευταίες τάσεις που επικρατούν στην αγορά.

Από 1 έως 4 Φεβρουαρίου, οι εκδηλώσεις της 30ης επετειακής “Agrotica” στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσουν πάνω από 150.000 επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί

ταυτόχρονα και το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της “Agrotica” (3-4 Φεβρουαρίου), το οποίο θα επικεντρωθεί στην αναγέννηση της γεωργίας και της υπαίθρου.

Οι εκθέτες αναμένεται να παρουσιάσουν γεωργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γεωργικά εφόδια και εξοπλισμό.

Η έκθεση, με περισσότερους από 2000 εκθέτες από 49 χώρες, θα επικεντρωθεί στη δυναμική του πρωτογενούς τομέα, τα σχέδια βελτίωσης στη γεωργία και τις καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ HELEXPO, Αλέξανδρος Τσαξιρλής, τόνισε στο ertnews.gr ότι η έκθεση αποτελεί οικονομικό πνεύμονα και συνεισφέρει άνω των 50 εκατομμυρίων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Ποζρικίδης, προέβλεψε ότι η πόλη θα γίνει το επίκεντρο του πρωτογενούς τομέα.

Το παρόν θα δώσουν στην έκθεση κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό κλάδο.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της HELLAGRO A.E., Αντώνιος Τσαγκαράκης, δήλωσε “Η Agrotica αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στον χώρο, παρέχοντάς μας μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη δυναμική της HELLAGRO Α.Ε. και να επικοινωνήσουμε απευθείας με τον παραγωγό, να ακούσουμε τις ανάγκες του κοινού και να παρουσιάσουμε λύσεις που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του αγροτικού τομέα. Η παρουσία μας στην έκθεση αντανακλά τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της γεωργίας.

Είναι επίσης μια ευκαιρία να αναδείξουμε πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ηγηθούν σε καινοτόμες πρακτικές, τονίζοντας τις αξίες μας για την ποιότητα, ασφάλεια και βιωσιμότητα. Σας καλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε πιθανές συνεργασίες και πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανοίγει, Agrotica,anoigei, Agrotica