Χανιά: Ξεφορτώθηκε παλιά παράθυρα με τζάμια πετώντας τα στον δρόμο (φωτο)

Αναγνώστης και κάτοικος της περιοχής των Κορακιών στο Ακρωτήρι του Δήμου Χανίων κατέγραψε την ασυνειδησία και αδιαφορία κάποιου ως εξής:

«Κορακιές, έξω από το μοναστήρι…

Καποιος/α νοικοκύρης αποφάσισε να αλλάξει τα κουφώματα στο σπίτι του και να πετάξει τα παλιά …στα σκουπίδια (λογικό, για τον τρόπο σκέψης του/της).

Βέβαια αν σπάσει κάποιο τζάμι προκαλώντας ατύχημα και γεμίζοντας τον τόπο γυαλιά που δεν θα μαζευτούν ποτέ, είναι κάτι που δεν τον αφορά, αφού άλλος θα είναι το θύμα. Ίσως μάλιστα πηγαίνοντας την Κυριακή στη Εκκλησία να σχολιάσει ότι “αν και υπάρχει σχετική σήμανση

(ρετρό), τα σκουπίδια από κάτω είναι σωρός”.

Σημείωση: Υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μπορούν να μαζεψουν ογκώδη αντικείμενα από τα σπιτια μας. Οι άνθρωποι όσες φορές χρειάστηκε (στις Κορακιές), ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Αυτά προφανώς για τους κακομαθημένους βολεψάκηδες, είναι ψιλά γράμματα. Κατά τα άλλα, είμαστε οι πολίτες της Ελλάδας 2.0…»

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με την υπηρεσία καθαριότητας και περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Χανίων και μας ανέφεραν ότι έχουν δεχθεί αίτημα από την ίδια περιοχή για περισυλλογή δυο στρωμάτων, όχι όμως για τα παράθυρα με τα τζάμια που ο ασυνείδητος πολίτης τα ξεφορτώθηκε «ελαφρά τη καρδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα