Χωρίς κόσμο στο Ηράκλειο τα Χανιά

Τα Χανιά ζήτησαν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Γιούχτα, όμως όπως ενημερώθηκαν, δεν θα μπορέσουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα Χανιά

να ζητούν εισιτήρια και ξεχωριστή κερκίδα για τους φιλάθλους τους.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Γιούχτας δήλωσε ότι δεν δύναται να διαθέσει εισιτήρια για τους οργανωμένους φιλάθλους των Χανίων, ούτε να ληφθεί μέριμνα για ξεχωριστή κερκίδα για τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους, δεδομένου ότι, πέρα από τη θύρα των επισήμων όπου θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τις προσκλήσεις, θα λειτουργήσει μόνο μία θύρα, όπου δεν είναι εφικτός ο διαχωρισμός μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου συμφώνησε με την ΠΑΕ Γιούχτας και όπως δήλωσε στη συνέχεια, θα καταθέσει αίτημα για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των Χανίων. Τα Χανιά θα βρεθούν στο Ηράκλειο με στόχο το «διπλό» όμως δεν θα μπορέσουν να έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα