Ελαιόδιχτα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές από την AgroCenter Ραμπαλάκος μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων

Η εποχή συγκομιδής της ελιάς ξεκίνησε και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για τις απαραίτητες προμήθειες που θα διευκολύνουν τη δουλεία και την αποδοτικότητα του αγρότη, επαγγελματία και μη.

Η επιλογή του κατάλληλου ελαιόδιχτου είναι ιδιαίτερα σημαντική και μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα της ελαιοσυλλογής, κάνοντας ευκολότερη τη δουλειά του παραγωγού.

Η εταιρεία Agrocenter Ραμπαλάκος, έχει ήδη προμηθευτεί ποσότητες με επώνυμα ιταλικά ελαιόδιχτα υψηλής αντοχής, με

ενισχυμένη πλέξη 85gr/τ.μ. και 105gr/τ.μ., με προδιαγραφές υψηλής αντηλιακής προστασίας και σε διάφορες διαστάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη (5×8m, 6×12m, 7×12m, 8×12m, 8×14m).

Επίσης, για όσους επιθυμούν ελαιόδιχτα απαιτητικών προδιαγραφών για «δύσκολα» εδάφη, υπάρχουν λύσεις με υπερ-ενισχυμένη πλέξη 115gr/τ.μ. και 135gr/τ.μ..

Προσοχή, τα παραπάνω ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στις εγκαταστάσεις της Agrocenter Ραμπαλάκος μπορείτε να βρείτε ελαιοραβδιστικά διάφορων τύπων, ελαιόδιχτα-ελαιόπανα, σκαπτικά, ψεκαστικά, γεννήτριες, αεροσυμπιεστές, πλυστικά, δοχεία-δεξαμενές αποθήκευσης προϊόντων, εργαλεία, καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο νέο eshop της εταιρείας ή να επισκεφθείτε από κοντά το κατάστημα και να δείτε όλα τα προϊόντα από κοντά.

Agrocenter Ραμπαλάκος
1ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Κισάμου
Τηλ.: 28210 73850
Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα