Εθιμοτυπική συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Αμαριαννιτάκη Ιωάννη. Στον Ταξίαρχο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.

Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση όσον αφορά τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό και οχήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ηρακλείου. Η αντιπροσωπεία τόνισε ότι είναι αναγκαίο να εφαρμόζεται το Προεδρικό Διάταγμα 173/2013 – ΦΕΚ

274/Α/16-12-2013 Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ. 394/2001 που αφορά τις ημερήσιες αναπαύσεις, τον πραγματικό χρόνο εργασίας, εβδομαδιαία Υπηρεσία κλπ. Ο Ταξίαρχος δείχνοντας κατανόηση στα αιτήματα ανέφερε ότι θα ενημερωθούν άπαντες οι διοικητές των τμημάτων για την τήρηση του Προεδρικού Διατάγματος προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του και να διατηρείται υπηρεσιακή γαλήνη και ευημερία.

Κύριο μέλημα και στόχος της Ένωσης είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί σε θερμό κλίμα για την ευόδωση των σκοπών του κλάδου και την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα συνεχίσει τις επαφές με την ηγεσία του Σώματος προκειμένου να διαφυλάξει τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων και να συμβάλει όσο το δυνατόν στην επίλυση των προβλημάτων του αστυνομικού προσωπικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα