Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού (φωτο)

Έκτακτο σήμα εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση ενός ανήλικου κοριτσιού τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από χθες το μεσημέρι.

Πρόκειται για τη Νεκταρία Γ., η οποία είναι 16 χρονών και εθεάθη χθες το μεσημέρι για τελευταία φορά. Μάλιστα στο σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρεται ότι ενδεχομένως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews.gr, το 16χρονο κορίτσι είναι Ρόμα και εξαφανίστηκε από τον Καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασσού.

Οι ώρες περνούσαν με αποτέλεσμα

το βράδυ της Τρίτης να μεταβεί η μητέρα της στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στις 09.4.2024 και ώρα 13:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη, η Νεκταρία Γ.,16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα, 10.4.2024 και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Νεκταρία Γ. έχει μαύρα μαλλιά, έχει καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος 1.55. Την ημέρα που εξαφανίστηκε Φορούσε λευκό αμάνικο μπλουζάκι, μαύρο τζιν παντελόνι, λευκά αθλητικά παπούτσια και ρόζ ζακέτα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Εξαφανίστηκε 16χρονη – Έκτακτο Missing Kid Alert, Χαμόγελο, Παιδιού,irakleio, exafanistike 16chroni – ektakto Missing Kid Alert, chamogelo, paidiou