Ηράκλειο: Κάθε δρόμος και ένας σκουπιδότοπος (φώτος)

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια παραμένει μεγάλο στο Ηράκλειο και μπορεί τα… φώτα να στρέφονται στο αν είναι γεμάτοι ή όχι οι κάδοι απορριμάτων αλλά ίδια είναι η εικόνα που παρουσιάζεται και στους δρόμους του Ηρακλείου.

Προφανώς και στην συζήτηση μπορεί να μπει η ατομική ευθύνη όπου είναι καθήκον του πολίτη να διατηρεί καθαρούς τους δρόμους. Ωστόσο και η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να δίνει ανάλογη βαρύτητα στο να είναι καθαροί οι δρόμοι.

Οι φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες

του Flashnews.gr από την περιοχή της Φιλοθέης είναι ενδεικτικές. Δρόμοι που είναι πολυσύχναστοι, τόσο από μικρά παιδιά, όσο και από οχήματα. Μάλιστα όπως τονίζουν στην επικοινωνία που είχαν με το Flashnews.gr, η κατάσταση είναι ίδια από την οδό Δερβενακίων μέχρι και την έξοδο για τον ΒΟΑΚ, στον κόμβο της Αλικαρνασσού.

Πεταμένα σκουπίδια και στις δύο πλευρές του δρόμου, με ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, λιωμένα αντικείμενα που δείχνουν και το πόσο πολύ καιρό βρίσκονται εκεί δίχως να μπει κάποιος στον κόπο να τα μαζέψει με αποτέλεσμα ν’ αποτελούν εστία μόλυνσης και χώρος συγκέντρωσης τρωκτικών…

Keywords
Τυχαία Θέματα