Κρήτη: Έψαχναν κλέφτη μοτοσικλέτας και βρήκαν διακινητή και αγοραστές κοκαΐνης (φωτο)

Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι η εξιχνίαση μιας κλοπής μοτοσικλέτας από περιοχή του Αγίου Νικολάου θα τους οδηγούσε στον εντοπισμό διακινητών κακαίνης στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο ενεργούμενης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου για υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας από περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 3/4 ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος Έλληνας ο οποίος απογευματινές ώρες της Πέμπτης 4/4 ,εντοπίσθηκε και συνελήφθη

στο Ηρακλειο από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι ο 38χρονος είχε παραδώσει τη μοτοσυκλέτα σε 28χρονο Έλληνα από τον οποίο παρέλαβε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εντόπισαν τον 28χρονο την στιγμή που προμήθευε με μικροποσότητα ναρκωτικών έναν άλλον 53χρονο Έλληνα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που τους έγιναν και της έρευνας που ακολούθησε στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Οχτώ (8) αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) που περιείχαν συνολικά 6,2 γραμμάρια κοκαΐνηςηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας το χρηματικό ποσό των 435 ευρώδυο κινητά τηλέφωνα

Επίσης εντοπίσθηκε η κλεμμένη μοτοσυκλέτα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Και οι τρεις συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών , κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Η προανάκριση διενεργείται για τις κατά περίπτωση υποθέσεις από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Έψαχναν, ΐνης,kriti, epsachnan, ΐnis