Κρήτη: Σειρά συλλήψεων μέσα σε μια μέρα για ναρκωτικά σε Χανιά και Ηράκλειο – Χάπια και χασίς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της αστυνομίας και οι συλλήψεις για ναρκωτικά σε όλη την Κρήτη.

Χθες Δευτέρα οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις στο νησί για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών.

Συλλήψεις σε Χανιά και

Πλατανιά για μικροποσσότητες κάνναβης

Σε δυο συλλήψεις προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήσαν βρήκαν στην κατοχή ενός κατηγορούμενου μικροποσότητα κάνναβης.

Οι αστυνομικοί τότε προχώρησαν στην σύλληψη του κατηγορούμενου και κατάσχεσαν την ποσότητα κάνναβης.

Λίγες ώρες αργότερα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων κατά τη διάκρεια ελέγχου που πραγματοποιήσαν σε ένα φερόμενο ως δράστη εντόπισαν μικροποσότητα κάνναβης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατηγορούμενο και κατάσχεσαν την ποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση και για τις δυο υποθέσεις διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Τρεις ακόμα συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές του Ηρακλείου

Ταυτόχρονα τρεις ακόμα συλλήψεις έγιναν σε περιοχές του Ηρακλείου με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου πραγματοποιήσαν έλεγχο σε δυο αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου εντόπισαν μικροποσότητα κάνναβης

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη Χώρα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των δυο κατηγορούμενων για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και η προανάκριση της υπόθεσης διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν ακόμα έναν άντρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Προανάκριση της υπόθεσης διενεργείται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Σειρά, Χανιά, Ηράκλειο – Χάπια,kriti, seira, chania, irakleio – chapia